Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
08.09.2011, 00:08 (UTC) Mesaj konusu: Kendimi Test Ediyorum , Sizce Nasıl ? |
|
|
Arkadaşlar 2 tane logo çalışmam var , Photoshop dünyasında henüz yeniyim , sizce çalışmalarım nasıl ? Yeni biri için değerlendirin.______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
korany
Aktif Üye
|
08.09.2011, 00:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kuru kuruya photoshop bilmek hiçbir zaman işe yaramaz. Önemli olan belirli zevk anlayışına sahip olabilmektir. Sen bir photoshop ustası olmaya bilirsin ama zevkin güzel olduğu için çalışmalarında güzel. Kendi geliştir ve bir zaman sonra ustalaşınca çok güzel çalışmaların olacağına inanıyorum.Kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
08.09.2011, 01:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korany yazmış: Kuru kuruya photoshop bilmek hiçbir zaman işe yaramaz. Önemli olan belirli zevk anlayışına sahip olabilmektir. Sen bir photoshop ustası olmaya bilirsin ama zevkin güzel olduğu için çalışmalarında güzel. Kendi geliştir ve bir zaman sonra ustalaşınca çok güzel çalışmaların olacağına inanıyorum.Kolay gelsin. Teşekkürler dostum ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
08.09.2011, 03:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
08.09.2011, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk logoda sanki çok iç içe girmiş yazılar ile resimler.. Bu yüzden fazla güzel gözükmemiş ama 2. ve 3. logolar gayet güzel olmuş.. Özellikle 3. logo güzel olmuş.. |
|
↑
|
|
|
-
mobilhakkinda
Acemi Üye
|
08.09.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet hoş tasarımlar. Devamını dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
08.09.2011, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler dostlarım ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
08.09.2011, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buda yeni arkadaşlar ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
08.09.2011, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Son çalışma da güzel olmuş fakat işin bittikten sonra "İmage > Crop" kısayolunu kullanmalısın Çalışmalarını küçültmek için... |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reis....
Başarılar...
Tavsiyelerim:
=>Renk Uyumu
=>Ana odak noktası
=>Albeni olması
=>Kendine özgü tarz Daha çok var ama bunlar şimdilik yeter sana tavsiyem Photoshopa başlamadan önce başka logo programlarında Örneğin aaalogada Denemeler yap.Bu işi daha iyi kavrarsın.... ______________ http://img.webme.com/pic/w/wikimedyam/logoy.png |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
09.09.2011, 00:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wikimedyam yazmış: Reis....
Başarılar...
Tavsiyelerim:
=>Renk Uyumu
=>Ana odak noktası
=>Albeni olması
=>Kendine özgü tarz Daha çok var ama bunlar şimdilik yeter sana tavsiyem Photoshopa başlamadan önce başka logo programlarında Örneğin aaalogada Denemeler yap.Bu işi daha iyi kavrarsın.... Reyiz...
Teşekkür ederim..
Dikkate alacağım. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
09.09.2011, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Başlamana Göre Güzel Olmuş Başarılarının Devamıı Dilerm |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
09.09.2011, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: Yeni Başlamana Göre Güzel Olmuş Başarılarının Devamıı Dilerm Teşekkürler dostum ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
dogukan-16
Aktif Üye
|
09.09.2011, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
bir yeniye göre muhteşem ______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
09.09.2011, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler dostum..
buda yeni arkadaşlar bu güzel oldu ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|