Yazar |
Mesaj |
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
07.09.2011, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: Beinsports Digiturk'ten yasal uyarıdır.! |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
2. part yayın yolları ile her türlü beinsport yayını tr.gg sitelerinde kesinlikle yasaktır.
Bu güne kadar gerek bizim tespitlerimizle, gerek yardımsever kullanıcılarımızın ihbarıyla,gerekse bizzat Beinsport firması tarafından gönderilen e-mailler ile bu tarz içeriği olan siteleri siliyorduk. Bundan sonra da silmeye devam edeceğiz.
Fakat artık şöyle bir farklılık olacak:
Beinsport Digiturk firmasının bize söylediği şudur:
Siz tespit ettiklerinizi silin,sizin tespit ederek sildiğiniz Beinsport içerikli site adlarını bize gönderin,biz o kişiler hakkında dava açalım.[/b]
Yani artık Beinsport yayınını ne şekilde olursa olsun yapan,yaptıran tr.gg sitelerini sadece silmekle kalmayacağız,gerekli firmaya da ileteceğiz.
Unutmayın ki bu tür davaların sonucunda inanamayacağınız büyüklükte maddi zararınız olacaktır.
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 03.04.2018 09:10:08 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
AZtv19-20
Acemi Üye
|
01.12.2012, 14:28 (UTC) Mesaj konusu: ligtv |
|
|
digitürk le bide ligtv ile 1 yıl anlaşma yapın bizde ligtv yi 1 sene yayınlayalım bunu sölemeniz rica olur |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.12.2012, 00:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: ligtv |
|
|
AZtv19-20 yazmış: digitürk le bide ligtv ile 1 yıl anlaşma yapın bizde ligtv yi 1 sene yayınlayalım bunu sölemeniz rica olur
Kulaga cok hos geliyor.. Fakat cok para tutar bu nedenle webme bunu gözden gecirirmi hic sanmiyorum.. Ama velakin..>>
Bu isteginizi öneri olarak ekleye bilirsiniz..>>
Yapmaniz gereken alta bulunan linke tiklamak.>>
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=212542
kolay gelsin.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
mmetarslan
Acemi Üye
|
20.03.2013, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: Re: ligtv |
|
|
AZtv19-20 yazmış: digitürk le bide ligtv ile 1 yıl anlaşma yapın bizde ligtv yi 1 sene yayınlayalım bunu sölemeniz rica olur
İyi bir fikir .. |
|
↑
|
|
|
-
mp3rehberi
Acemi Üye
|
17.09.2013, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemde digitürk ligtv video yayınları direk linkleri yok,ancak genel spor siteleri içerisinde var amacım ligtv digitürk izlemek veya izletmek değil sadece Türkiye değil dünya genelindeki spor aktiviteleri videoları var..bu durumda yinede sitemden bu linkleri kaldırmalımıyım? |
|
↑
|
|
|
-
mp3rehberi
Acemi Üye
|
17.09.2013, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemde digitürk ligtv video yayınları direk linkleri yok,ancak genel spor siteleri içerisinde var amacım ligtv digitürk izlemek veya izletmek değil sadece Türkiye değil dünya genelindeki spor aktiviteleri videoları var..bu durumda yinede sitemden bu linkleri kaldırmalımıyım? |
|
↑
|
|
|
-
mp3rehberi
Acemi Üye
|
17.09.2013, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2014, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: Normal Tvler |
|
|
Arkadasım Benim Sitemde Kanal D, Show, Ntv, Atv Gibi Tv Kanalları Var Onlarda Sıkıntı Yaratırmı ? ? ? ______________
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
11.01.2014, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Normal Tvler |
|
|
ozkantrk yazmış: Arkadasım Benim Sitemde Kanal D, Show, Ntv, Atv Gibi Tv Kanalları Var Onlarda Sıkıntı Yaratırmı ? ? ?
Maalesef yaratır.
Yeni kanuna göre Bedava-Sitem'de TV izlettiren siteler kapatılmaktadır.
Eğer bulunduruyorsanız lütfen kaldırın.
İyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
-
ozkantrk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.01.2014, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Normal Tvler |
|
|
clean-deneme yazmış: ozkantrk yazmış: Arkadasım Benim Sitemde Kanal D, Show, Ntv, Atv Gibi Tv Kanalları Var Onlarda Sıkıntı Yaratırmı ? ? ?
Maalesef yaratır.
Yeni kanuna göre Bedava-Sitem'de TV izlettiren siteler kapatılmaktadır.
Eğer bulunduruyorsanız lütfen kaldırın.
İyi forumlar.
Saol Kardesim Kapattım. İyi Forumlar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
tredgo
Aktif Üye
|
17.09.2014, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hala Yayın Yapanlar Var Bunların Çoğunu Bildirdim Siteleri Kapandı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chatmuch
Acemi Üye
|
08.06.2015, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca bunun siteye konulması iframe olduğu için başka bir kural ihlali de var. |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.06.2015, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chatmuch yazmış: Ayrıca bunun siteye konulması iframe olduğu için başka bir kural ihlali de var.
Ama virüslü olursa suç. |
|
↑
|
|
|
-
eneskayalar
Acemi Üye
|
27.10.2015, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tredgo yazmış: Hala Yayın Yapanlar Var Bunların Çoğunu Bildirdim Siteleri Kapandı.
Bende Görünce İlk Uyarıyorum Eyer Dikkate Almasalar Şikayet Ediyorum Bu Hesap Çalan Sitelerde Dahil |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.12.2016, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şu ana kadar yakaladığım 1 tane vardı,o da kapatılmış ama adını hatırlamıyorum (: ______________ |
|
↑
|
|
|
|