Yazar |
Mesaj |
-
bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: BS de En Cok Güldügünüz Sey Nedir? |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mikrovizyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Modların En İyi Çözümün Ban Olduğuna İnanması Beni En Çok Güldüren Şeydir.Hatta Buna Gülerim ______________ Forum imzanız kurallara aykırıdır..
@agasu06 |
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha önce böyle bir başlık açılmıştı ve kilitlenmişti tekrardan açmanın bir anlamı yok ve gene kilitlenecektirde ______________
Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan... |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
05.08.2011, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostum şöyle anlatıyım.Eğer bir kişi ban yemişse haksız yere yemez ve en iyi çözüm tabikide ban değildir.İlk olarak uyarılır,uyarıya dikkat edilmezse banlanılır.Ban süresi bittikten sonrada hala devam ederse sitesi silinir.
pchakkindabildikleriniz yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı ve kilitlenmişti tekrardan açmanın bir anlamı yok ve gene kilitlenecektirde
Forumun canlılığı adına bu başlık kilitlenmeyecektir.Açıkcası bende neler yazılacağını merak ediyorum..
En son odev-arsivleri tarafından 05.08.2011 11:15:23 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfaniz
Acemi Üye
|
05.08.2011, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış:
Dostum şöyle anlatıyım.Eğer bir kişi ban yemişse haksız yere yemez ve en iyi çözüm tabikide ban değildir.İlk olarak uyarılır,uyarıya dikkat edilmezse banlanılır.Ban süresi bittikten sonrada hala devam ederse sitesi silinir.
pchakkindabildikleriniz yazmış: daha önce böyle bir başlık açılmıştı ve kilitlenmişti tekrardan açmanın bir anlamı yok ve gene kilitlenecektirde
Forumun canlılığı adına bu başlık kilitlenmeyecektir.Açıkcası bende neler yazılacağını merak ediyorum..
benim sitem uyarılmadan silindi peki bu neden? bana ö.m den ulaşır mısınız |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
05.08.2011, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en çok güldüğüm şey bedava sitem reklam paketinin 60 lira olmasıdır.
.com daha ucuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evrenseleglence yazmış: en çok güldüğüm şey bedava sitem reklam paketinin 60 lira olmasıdır.
.com daha ucuz |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
05.08.2011, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitelerin Formunda açık olan kişilerin sadece birini gösteriyor ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
grapiker
Aktif Üye
|
05.08.2011, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayfaylarımızı değiştir bölümünde yıllardır "editörü gelişitiriyoruz" yazısının olması |
|
↑
|
|
|
-
bilgidoluyuz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grapiker yazmış: sayfaylarımızı değiştir bölümünde yıllardır "editörü gelişitiriyoruz" yazısının olması |
|
↑
|
|
|
-
graficell
Aktif Üye
|
05.08.2011, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grapiker yazmış: sayfaylarımızı değiştir bölümünde yıllardır "editörü gelişitiriyoruz" yazısının olması
haha evet |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
05.08.2011, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grapiker yazmış: sayfaylarımızı değiştir bölümünde yıllardır "editörü gelişitiriyoruz" yazısının olması
ben niye göremedim? ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
oyuntutsagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2011, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış:
Ben hiç uyarılmadan ban yemiştim |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
05.08.2011, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı ile soru soran arkadaşlara gerekli cevaplar verilmiştir.. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
05.08.2011, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumda kasıntı takılan adamlar var onlar beni çok güldürüyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|