öncelikle güzel bi tasarım ayarla sitene sonra bu oyunları koyduğun sayfaya bi düzen koy örneğin bi resim çalışması yap üstünde Bu versiyondaki yenilikler yazsın altında yrinlikleri yaz aynı şekilde karakterler nasıl oynanır vb yap sonra indir yazılarını buton şeklinde yap sayfanı düzenli tut yani demolarını koy oyunların koyamıyorsan oyuna dair kısa bi video çek fragman gibi ben sitene girdim oyunlarını indirecektim ama ya indirdiğime değmezse diyip indirmedim nasıl birşey olduğunu anlat resimler video lar koyki indirilip oynansın tasarım konusundada üst menülü bir tasarım kullan üst menüde oyuna dair bir amblem yanındada ismi şeklinde ayarlayabilirsin bunları yapınca siten zaten 10 numara olacak oyunlarınıda az ama öz yap bunları yaptıktan sonra siteni facebook twitter da paylaş link - banner değişimleri yap ve bu forumda online ol bu forumdada oyun sever birsürü kişi var tr.gg siteleri hitini en çok tr.gg site sahiplerinden alır
sen bu dediklerimi yap sonra ben sana 3-4 şey daha söylerim şimdi bu olayları pek gözünde büyütme