Yazar |
Mesaj |
-
![selceminkazani](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
selceminkazani
Acemi Üye
|
22.06.2011, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: BEDAVA-SİTEM SAYFA AÇILMIYOR |
|
|
merhaba,
arkadaşlar bedava-sitemden giriş yaptığım zaman ''sayfalarımı değiştir'' e giriyorum. Oradan açtığım sayfalara düzenlerken bir sayfama tıkladığım zaman sağda bulunan yüklenme simgesi belli bir süre sonra dönünce kayboluyor. Hiçbir hata vermiyor, sayfa da gözükmüyor. Lütfen yardım edin...
not: siteme girdiğim zaman sayfam sitede gözüküyor. Ama bedava-sitemde gözükmüyor. O yüzden sayfamı düzenleyemiyorum.
Not 2: Bu hatayı her sayfamda almıyorum.
iyi günler... |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![cafeclip](//profile.webme.com/profile/c/cafeclip/small.png)
cafeclip
Acemi Üye
|
22.06.2011, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu problemin aynısı bizim okuldaki ezik bilgisayarlarda var
Yani... biraz güzel bilgisayarda dene, birde internetin yavaşlığından kaynaklanıyor ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ ![](http://img.webme.com/pic/c/cafeclip/small.gif) |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
cisonec
Uzman Üye
|
22.06.2011, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Cerezleri ctrl+shift+deleteye basrak temizle ve öyle dene. ______________ Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb |
|
↑
|
|
-
selceminkazani
Acemi Üye
|
22.06.2011, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cafeclip yazmış: Bu problemin aynısı bizim okuldaki ezik bilgisayarlarda var
Yani... biraz güzel bilgisayarda dene, birde internetin yavaşlığından kaynaklanıyor
merhaba,
4 gblık 2.6 hızında laptop kullanıyorum. Siz benim sorunumu anlamadınız sanırım. Benim açamadığım sayfada başka açabildiğim sayfaya göre az içerikler var. Sorun bence dediğinizden kaynaklanmıyor. Yinede yardımınız için saolun. Bekli de ben iyi anlatamadım
iyi günler... |
|
↑
|
|
-
![yusufck18](//profile.webme.com/profile/y/yusufck18/small.png)
yusufck18
Uzman Üye
|
22.06.2011, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selceminkazani yazmış: cafeclip yazmış: Bu problemin aynısı bizim okuldaki ezik bilgisayarlarda var
Yani... biraz güzel bilgisayarda dene, birde internetin yavaşlığından kaynaklanıyor
merhaba,
4 gblık 2.6 hızında laptop kullanıyorum. Siz benim sorunumu anlamadınız sanırım. Benim açamadığım sayfada başka açabildiğim sayfaya göre az içerikler var. Sorun bence dediğinizden kaynaklanmıyor. Yinede yardımınız için saolun. Bekli de ben iyi anlatamadım
iyi günler... |
|
↑
|
|
-
![cafeclip](//profile.webme.com/profile/c/cafeclip/small.png)
cafeclip
Acemi Üye
|
22.06.2011, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selceminkazani yazmış: merhaba,
iyi günler...
Seni anladım, senin çözümün CTRL + SHIFT + DEL ______________ ![](http://img.webme.com/pic/c/cafeclip/small.gif) |
|
↑
|
|
-
selceminkazani
Acemi Üye
|
22.06.2011, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardımlarınız için saolun; fakat sanırım kodlarla ilgili olacak ki sayfaya eklediğim bir kodu sildiğim zaman sayfa açıldı. Yinede yardımlarınız için teşekkürler...
iyi günler... |
|
↑
|
|
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
galatasarayy
Uzman Üye
|
22.06.2011, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Problem çözüldüğüne göre konu tarafımca kilit.
İyi eğlenceler ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|