Yazar |
Mesaj |
-

thenavarin
Acemi Üye
|
05.06.2011, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: Paypal ile Domain Alma |
|
|
Selam,
arkadaşlar ben paypal ile .com domain
alarak sitemi oraya yönlendireceğim yani
thenavarin.com yapmak istiyorum fakat
yönlendirme şeklinde yani yeni bir site değil.
Güvenilir site varmı bildiğiniz fakat paypal
ile olacak ? ______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
 |
-

nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2011, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dminle host alsanız daha iyi olur |
|
↑
|
|
 |
-

sporforumin
Acemi Üye
|
05.06.2011, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

thenavarin
Acemi Üye
|
05.06.2011, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yönlendirme alacağım da nerden ? ______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
 |
-

thenavarin
Acemi Üye
|
05.06.2011, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burada alan adı sorgula falan yapıyorum
thenavarin.com uygun diyor ben onu alınca
nasıl yönlendireceğim sitemi
html kodu falan vardı oluyor mu öyle ? ______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
 |
-

thenavarin
Acemi Üye
|
05.06.2011, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardım lütfen ______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.06.2011, 00:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostum Türkiye'den almanı önermem. www.mochahost.com ben buradan almıştım hostumu. Bir bak istersen paypal varmı bilmem ama. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

thenavarin
Acemi Üye
|
06.06.2011, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Soruya tam cevap alamadım şimdi ben bu
www.ilkkanajans.tr.gg arkadaş ilkkanajans.com
a yönlendirmiş bunu nasıl yapacağım
alan adı aldık diyelim nasıl yönlendireceğiz?______________ tr.gg dışı link vermek yasak @gomerc. |
|
↑
|
|
 |
-

nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.06.2011, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ynlendirmede sayfa adresi görünmüyor bu ziyaretçiler için sorun olmaz mı? |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.06.2011, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım sadece domain yeterli olmuyor . Yanına birde host alman lazım. En küçüğünden bir host al scriptini kur (yardımcı olabilirim) kurduğun script'in panelinden yönlendirme yapılıyordu sanırsam.. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

sporforumin
Acemi Üye
|
06.06.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam domaini alıp tr.gg sitene yönlendireceksen domaini satın alıp daha sonra kontrol panelinden yönlendirme ayarlarından yönlendirebilirsin  İstersen ben yapabilirm sana öm atarsan konuşuruz |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.06.2011, 15:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sporforumin yazmış: hocam domaini alıp tr.gg sitene yönlendireceksen domaini satın alıp daha sonra kontrol panelinden yönlendirme ayarlarından yönlendirebilirsin  İstersen ben yapabilirm sana öm atarsan konuşuruz Domain dediğimiz şey alan adıdır. Sizce bir alan adının kontrol paneli olabilirmi ? ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
06.06.2011, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: sporforumin yazmış: hocam domaini alıp tr.gg sitene yönlendireceksen domaini satın alıp daha sonra kontrol panelinden yönlendirme ayarlarından yönlendirebilirsin  İstersen ben yapabilirm sana öm atarsan konuşuruz Domain dediğimiz şey alan adıdır. Sizce bir alan adının kontrol paneli olabilirmi ?
Merhaba;
Tabiki kontrol paneli mevcut,kontrol paneli olmaz ise alan adını nasıl ayarlama işlemini gerçekleştireceksiniz...
Ben bu konuyu görmedim haberiniz olsun
İyi eglenceler ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.06.2011, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: online-games1 yazmış: sporforumin yazmış: hocam domaini alıp tr.gg sitene yönlendireceksen domaini satın alıp daha sonra kontrol panelinden yönlendirme ayarlarından yönlendirebilirsin  İstersen ben yapabilirm sana öm atarsan konuşuruz Domain dediğimiz şey alan adıdır. Sizce bir alan adının kontrol paneli olabilirmi ?
Merhaba;
Tabiki kontrol paneli mevcut,kontrol paneli olmaz ise alan adını nasıl ayarlama işlemini gerçekleştireceksiniz...
Ben bu konuyu görmedim haberiniz olsun
İyi eglenceler Kontrol panelinden kastım bir script görevini görmüyor. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
|