Yazar |
Mesaj |
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.06.2011, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gençlere özel bölümüne taşıyabilir misiniz? Nereye açtığıma bakmamışım kusura bakmayın adminlerim |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
03.06.2011, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
islami-videolar
Acemi Üye
|
03.06.2011, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
SAYIN BS. KULLANICILARI İNTERNETİM ÇOK YÜKLÜ BİR FİYAT GELDİ. BUNU KARŞILAMAYA HARÇLIĞIM YETMİYOR. SİZDEN RİCA SİTEDEKİ GOOGLE REKLAMLARINA TIKLAMANIZ.. NE OLUR SON ÇAREM BU ALLAH RIZASI İÇİN ______________ www.islami-videolar.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
systemwarez
Uzman Üye
|
03.06.2011, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
islami-videolar yazmış: SAYIN BS. KULLANICILARI İNTERNETİM ÇOK YÜKLÜ BİR FİYAT GELDİ. BUNU KARŞILAMAYA HARÇLIĞIM YETMİYOR. SİZDEN RİCA SİTEDEKİ GOOGLE REKLAMLARINA TIKLAMANIZ.. NE OLUR SON ÇAREM BU ALLAH RIZASI İÇİN
biri şuna zekat wersın ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
03.06.2011, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kopyala yapıştırcı aynı Wolf Team ve cs 1.6 daki gibi arkacı diyorlarya buda kopyala yapıştırcı yok yok Ctrl C & Ctrl V anlayan anladı ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
nptmusic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.06.2011, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler =)
_________
arkadaşım aç bir konu dile getir ayrıca snırsız pakete geç aylık fiyat aynı oluo |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
04.06.2011, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: ÇOK ZOR DURUMDAYIM LÜTFEN OKUYUN... |
|
|
systemwarez yazmış: islami-videolar yazmış: SAYIN BS. KULLANICILARI İNTERNETİM ÇOK YÜKLÜ BİR FİYAT GELDİ. BUNU KARŞILAMAYA HARÇLIĞIM YETMİYOR. SİZDEN RİCA SİTEDEKİ GOOGLE REKLAMLARINA TIKLAMANIZ.. NE OLUR SON ÇAREM BU ALLAH RIZASI İÇİN
biri şuna zekat wersın |
|
↑
|
|
|
|