Yazar |
Mesaj |
-
ataberklift
Acemi Üye
|
17.05.2011, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: üyelik sistemi |
|
|
otomatik üyelik nasıl yapılır ? örn. bu sitede siteni yarata tıklıycaz sitene girişten giricez öyle bir sistem olabilir mi ? |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
17.05.2011, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ?? |
|
↑
|
|
|
-
arabesk-rep
Aktif Üye
|
18.05.2011, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hiç öyle bi sistem koyma cünki kendi sitene ait olmuyor güzel olmuyor. Bedava sitem' in bu işe bi el atması gerekmekte ve bu sorun bildim bileli var. üyelik aktivitesi. |
|
↑
|
|
|
-
ataberklift
Acemi Üye
|
18.05.2011, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ??
müşterilerimin borç vb. şeylerini gireceğim |
|
↑
|
|
|
-
funny-clock
Acemi Üye
|
18.05.2011, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
4 yıldır bs üyesiyim hala öğretemedik üyelik olayını. |
|
↑
|
|
|
-
webloog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-aktif yazmış: Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ??
Yardım amaçlı paylaşılan hiçbir link yasak değildir... Sonuçta kendi web sitesinin vb. sitelerin reklamını yapmıyor.. Bu nedenle yayınlayabilir =)______________ |
|
↑
|
|
|
-
ataberklift
Acemi Üye
|
18.05.2011, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ataberklift yazmış: bs-aktif yazmış: Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ??
müşterilerimin borç vb. şeylerini gireceğim webloog yazmış: bs-aktif yazmış: Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ??
Yardım amaçlı paylaşılan hiçbir link yasak değildir... Sonuçta kendi web sitesinin vb. sitelerin reklamını yapmıyor.. Bu nedenle yayınlayabilir =)
Sonuçta bedava sitem dışında bir link... |
|
↑
|
|
|
-
catlak-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ataberklift yazmış:
teşekkürler
Ö.d. ______________
@tr.gg dısı link yasaktır |
|
↑
|
|
|
-
kalpus
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.05.2011, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sana tavsiye edeğim bir kaç site var öm den ulaşırsan verebilirim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hlci-form
Acemi Üye
|
27.05.2011, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
acaba sitene üye ol kutusu nasıl eklenir acaba ? |
|
↑
|
|
|
-
paylasimkaynagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.05.2011, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
funny-clock yazmış: 4 yıldır bs üyesiyim hala öğretemedik üyelik olayını.
kardeş sen 4 senedir burdasında herkez 4 senedir burda değil
iyi forumlar |
|
↑
|
|
|
-
onlinewebdesing
Acemi Üye
|
29.05.2011, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ataberklift yazmış: bs-aktif yazmış: Arkadaş link vermiş yasak ama neyse yazmış bir kere. Evet o siteden yapabiliyorsunuz.. Alttaki reklam felan var o yüzden cok kötü. Ben ayarlardan kaldırabiliyorum ama bu seferde emeğe saygısızlık oluyor... Zaten üye sistmei yapıp da ne yapacaksın ??
müşterilerimin borç vb. şeylerini gireceğim
adam hacker beyler dağılın |
|
↑
|
|
|
|