Yazar |
Mesaj |
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
02.04.2011, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: www.Qameen.tr.gg Değerlendirirmisinz... |
|
|
Merhaba Arkadaşlarım Hocalarım...
Sitemiz Açılalı 1 seneyi geçti google sonuçlarımız 12.500 ü buldu ama hitimiz hala istediğimizin altında. bizde hiti bırakıp içerik ve tasrıma yönelidk. Şimdi Sizlerden Sitemi Değerlendirmeinizi Rica Edicem. Sitemiz Yorum ve eleştirlerinize Açıktır...
Tasarım : ?/10
İçerik : ?/10
Özgünlük : ?/10
Genel : ?/10
Değerlendirirmisiniz ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
nero26
Acemi Üye
|
02.04.2011, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım : 9/10
İçerik : 9/10
Özgünlük : 9/10
Genel : 9/10
Qameen.Tr.GG BS'yi Öğrenmem de Bana Yardımcı Olan Ve Büyük Beğeniyle Takip Ettiğim 6 Siteden Biri...Sitenizi Çok İyi Buluyorum, Başarılar...
Not : Hepsine 9 Verdim Çünkü Mükemmelin Olmadığına İnanırım |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
02.04.2011, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler
mükemmele bende inanmam ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
bs-paylasim58
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.04.2011, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçerik Ve Tasarım Güzel Fakat Site Açılırken Yavaş Geliyor Bilmiyorum Belki Bendendir Ama Başka Sitelerde Olmuyor. ______________
7 Düvele Kafa Tuttuk Bu Cümleyi Söyleyelim Diye
Şimdi Bunu Yasaklamak Kimin Haddine ?
Duysun İşte Herkez
''NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'' |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.04.2011, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haklısınız.
site yavaş açılıyor Çünkü görsellik Fazla Geliyor Galiba ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
sinemani
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.04.2011, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hepsi 9/10 ancak site açılırken yavaş geliyor ve sitede gezerken yavaş hani bs-paylasıma katılıyorum nedenını bulmalısınız bence ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ottomannn
Acemi Üye
|
02.04.2011, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/10
8/10
10/10
8/10 |
|
↑
|
|
|
-
metin2-tr2011
Acemi Üye
|
02.04.2011, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: Süper |
|
|
SİTEN ÇOK GÜZEL BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM SİTEME BEKLERİM www.metin2-tr2011.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
istarabul
Acemi Üye
|
02.04.2011, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herşey 10 ama sitenin açılma hızı yavaş dediğin gibi büyük ihtimal görsellerden.Sitedeki içerik o kadar bilgi vermesine rağmen başım sıkıştımı forumdan bir mesaj atıyorum derdimi anlatıyorum 30 dakika geçmeden kibarlığıyla bana cevap veriyor yani sadece site mükemmel değil kendiside bedava-sitemin guzide insanlarından biri herşey harika başarıların devamını diliyorum. TheCK. |
|
↑
|
|
|
-
kod-bende
Acemi Üye
|
02.04.2011, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılı Ama site biraz yavaş.. Çok fazla Flash var ve Çok Fazla renk var o nedenle kasıyo ______________ |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.04.2011, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istarabul yazmış: Herşey 10 ama sitenin açılma hızı yavaş dediğin gibi büyük ihtimal görsellerden.Sitedeki içerik o kadar bilgi vermesine rağmen başım sıkıştımı forumdan bir mesaj atıyorum derdimi anlatıyorum 30 dakika geçmeden kibarlığıyla bana cevap veriyor yani sadece site mükemmel değil kendiside bedava-sitemin guzide insanlarından biri herşey harika başarıların devamını diliyorum. TheCK.
teşekkürler
elimizden geldigince yardım ediyoruz .) ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
yardimsever-siteniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.04.2011, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumun için sağol. Senin sitende çok güzel başarılar. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
cermanoyun1
Acemi Üye
|
03.04.2011, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
%7
%7
%7
%7 |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.04.2011, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cermanoyun1 yazmış: %7
%7
%7
%7
% 7 ? ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
neararsanistersenvar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑