Yazar |
Mesaj |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
05.03.2011, 14:53 (UTC) Mesaj konusu: Hala Silinen sayfaları Düzelmeyen Arkadaşlar Buraya |
|
|
Merhaba,
arkadaşlar sayfa içerikleri silinen arkadaşlar(henüz sorunu düzelmemiş) buraya sadece mesaj bırakmaları yeterli. Bu liste supporta gönderilecek ve sitelerinizin son güncelleme tarihinize döndürülecek. Forumda araştırdığıma göre şimdilik benimle beraber 3 kişi var. Listeyi bir hafta sonra yollayacağım. Mod arkadaşlar da yardım ederse sevinirim. Bu başlığı kendim amayacaktım ama mesajı yolladığım arkadaş sanırım yoğun cevap gelmedi.Yardım ederseniz minnettar oluruz.yardım sever arkadalar da bu problemi yaşayan arkadaşlarını buraya ekleyebilir ve haber ederlerse çok seviniriz...
matematikforum
ibrahimun
turkmayasi |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
05.03.2011, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
crazyduman
gitaregitimi |
|
↑
|
|
 |
-

soyturk
Aktif Üye
|
05.03.2011, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

matematikforum
Acemi Üye
|
05.03.2011, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: prroblem |
|
|
Bende de aynı problem devam ediyor.Silinen içerik hala geri gelmedi. |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahimun
Acemi Üye
|
05.03.2011, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hala Silinen sayfaları Düzelmeyen Arkadaşlar Buraya |
|
|
turkmayasi yazmış: Merhaba,
arkadaşlar sayfa içerikleri silinen arkadaşlar(henüz sorunu düzelmemiş) buraya sadece mesaj bırakmaları yeterli. Bu liste supporta gönderilecek ve sitelerinizin son güncelleme tarihinize döndürülecek. Forumda araştırdığıma göre şimdilik benimle beraber 3 kişi var. Listeyi bir hafta sonra yollayacağım. Mod arkadaşlar da yardım ederse sevinirim. Bu başlığı kendim amayacaktım ama mesajı yolladığım arkadaş sanırım yoğun cevap gelmedi.Yardım ederseniz minnettar oluruz.yardım sever arkadalar da bu problemi yaşayan arkadaşlarını buraya ekleyebilir ve haber ederlerse çok seviniriz...
matematikforum
ibrahimun
turkmayasi
bu sorunla ilgilenen birinin olmasına çok sevindim. cuma günü neredeyse siteyi siliyordum, sonra vazgeçip bıraktım. umarım düzelir. emeğinize sağlık, kolay gelsin...
ibrahimun.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

burhankoyum
Acemi Üye
|
05.03.2011, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: sitemde problem devam ediyor. |
|
|
sitemde problem devam ediyor.ne zaman düzelecek acaba?www.burhankoyum.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
07.03.2011, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemi yok arkadaşlar
12 Martta Supporta ileteceğim, Hakan Bey de Tekniğe bildirecek. 12 sinden sonra düzeltirler. Özel mesajda belirttiğim gibi çıkabilecek aksaklıklardan sorumlu değilim arkadaşlar, gönüllü olarak yapıyorum |
|
↑
|
|
 |
-

arapkoy
Aktif Üye
|
08.03.2011, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.arapkoy.tr.gg sitemin tüm sayfaları silinmiş durumda ______________ ßilgi Güçtür Paylaştıkça ßüyür... |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
10.03.2011, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dikkatimi çeken bir şey var. Şuana kadar buradaki tüm arkadaşların kayıt tarihi 2007 . Sorunu yaşayan binlerce kişi olmalı, eski kullanıcılardan. Sanırım haberleri yok ya da v.s. |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
10.03.2011, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beskardes |
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
10.03.2011, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkmayasi yazmış: Dikkatimi çeken bir şey var. Şuana kadar buradaki tüm arkadaşların kayıt tarihi 2007 . Sorunu yaşayan binlerce kişi olmalı, eski kullanıcılardan. Sanırım haberleri yok ya da v.s.
Bencede benimde 2007 actıgım sitemin içerigi silinmişti mail attım 2 gün sonra içerik geri geldi(:Sanırım Eski Sitelerin Bulundugu Serverlerde Bu sorun Var______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
10.03.2011, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet, diğerleri çözülmüş ama eski kayırlılar hala düzelmemiş
marasultraslan |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
11.03.2011, 12:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gokseen |
|
↑
|
|
 |
-

boyabatburak
Uzman Üye
|
11.03.2011, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende de gelmedi  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
12.03.2011, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
boyabatburak yazmış: Bende de gelmedi
merhaba
siteleriniz, serverda görünen en yakın tarihte bulunan ayarlarına geri dönecek. yani en son yaptığınız değişiklikler silinebilir. bunu dikkate alınız. varsa son eklediğiniz sayfaları kaydediniz.
tüm arkdaşlar için geçerlidir |
|
↑
|
|
 |
|