Yazar |
Mesaj |
-
metalia38
Aktif Üye
|
26.02.2011, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: Css tasarımda iceblue menü olurmu? |
|
|
Ben sitemde css tasarım kullanıyorum ama icebluedaki gibi menü istiyorum herşey otomatik eklensin menüye diye bu mümkünmü değilse eğer linklerle tek tek uğraşmadan menü yapılabilirmi? ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
yuppiioyun
Acemi Üye
|
26.02.2011, 11:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyle tasarımlar var biraz araştırırsan bulursun |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
26.02.2011, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya 1 haftadır falan aralıklarla arıyorum bulamadım sonunda buraya yazdım son çare olarak sen biliyorsan nerden bulabileceğimi söyle ben hallederim gerisini... ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
27.02.2011, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kimse bilmiyormu ya ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
anarsicocuk
Acemi Üye
|
27.02.2011, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HackerFrienD paylaşmıştı öyle tasarım. Hatırlıyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
27.02.2011, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anarsicocuk yazmış: HackerFrienD paylaşmıştı öyle tasarım. Hatırlıyorum.
Ya forumda aradım ama bulamadım bi türlü bilen varsa link falan atsa ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
anarsicocuk
Acemi Üye
|
27.02.2011, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
27.02.2011, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abi onlar komple tasarım ya benim istediğim bunu nasıl yapcağımı öğrenmek adam bunu tasarımda uygulamış hazır tasarım olarak yayınlamış ben nasıl olduğunu öğrenmek istiyorum bu tasarımımda uygulamak için... ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
anarsicocuk
Acemi Üye
|
27.02.2011, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hani menü gizleme kodumuz var ya ondan bir kod çıkararark bunu yapabiliriz sanırım (: ______________ |
|
↑
|
|
|
-
carbonteam
Aktif Üye
|
27.02.2011, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım ıstersen bana ulaş sana bi tasarım veriyim anlıyorsan o kodda duzenleme yapıp kendı baslık resmını eklersın menu kodu yazmana gerek yok tum menuler kendılıgınden gözukuyor sol tarafta ______________
Bedava sitem ortak çalışıcak takım arkadaşları arıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
28.02.2011, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam teşekkür esiyorum bi düzenlemeyi deneyim ben... ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
28.02.2011, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
metalia38 yazmış: tamam teşekkür esiyorum bi düzenlemeyi deneyim ben... tamam teşekkür EDİYORUM bi düzenlemeyi deneyim ben... ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
-
metalia38
Aktif Üye
|
01.03.2011, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya cssnin kendi menüsünn nasıl yapıldığını anladım ama css kodu kısmına yaptığım menü kodunu tasarımın üstündeki yazı kısmında bi tablonun içine almaya çalışıyorum bunu nasıl yapcam <div>nav_container falan böyle bişey ekle diyolardı ekledim ama tablonun olduğu yerden menü başlıyo ama tablonun içini doldurmak yerine kendi kafasına göre biyere uzayıp gidiyo o zamanda tasarımdaki herşey kayıyo... ______________ | ЄмяЭ §аžаĶ | Hatalıysam Hata Yaz 2222'e Gönder Hatasız Kul Olmaz Şarkısı Cebine Gelsin | |
|
↑
|
|
|
|