Yazar |
Mesaj |
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
29.01.2011, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: SİTEM UÇTUMU? |
|
|
Sevgili arkadaşlar! İmdat!
Hepinize kolay gelsin... Bu akşam en son 23.00 de çalışmasını yaptığımı sitem, şimdi (bu gün saat 10.30) açtığımda yerinde yeller esiyordu. İlk defa böylesi başıma geliyor!...
Tüm bilgilerle birlikte, sayfalarımın hepsi silinmiş durumda... Sizce başına ne gelmiş olabilir!!! |
|
↑
|
|
|
-
hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
29.01.2011, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer sizden başkası şifresini biliyorsa girip bütün sayfalarınızı silmiş olabilir...______________ |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
29.01.2011, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyam-mert yazmış: Eğer sizden başkası şifresini biliyorsa girip bütün sayfalarınızı silmiş olabilir...
Yok hayır bilen yoktu... Benim aklıma elegeçirme geliyor ama öyle olsa o haliyle müdahele yapılırdı... |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
29.01.2011, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
29.01.2011, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maaalesef, tek sayfa bile yok |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
29.01.2011, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu sorun başka kullanıcılarda da mevcut. Acaba server sorunlarından sitelerde mi zarar görüyor? ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
29.01.2011, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Bu sorun başka kullanıcılarda da mevcut. Acaba server sorunlarından sitelerde mi zarar görüyor?
Evet bende inceledim, başka arkadaşlarda bundan şikayetçi, bakalım az önce merkeze sordum ne diyecekler bu duruma!
Sanırım ele geçirme ihtimali yüksek... |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2011, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: doğru |
|
|
Doğru başka kullanıcılarda da sorun var. |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..*:::RiZe ::::*.. ] Rütbe: [ .*: Yardımsever :*. ] Mesleği: [..::Öğrenci ::..] Dersler Nasıl: [..::Feci ::..] xD
|
29.01.2011, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
29.01.2011, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoanlatim yazmış: konuyu görüp görüp gülüyorum sitem uçtumu hahahahahah
************ Başlığın komik oluşudur umarım sizi güldüren, yoksa bizim üzüntümüz size zevkden güldürmüş olmaz, bizler "tr.gg" ailesiyiz! *************
|
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
05.02.2011, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pursunlerim yazmış: teknoanlatim yazmış: konuyu görüp görüp gülüyorum sitem uçtumu hahahahahah
************ Başlığın komik oluşudur umarım sizi güldüren, yoksa bizim üzüntümüz size zevkden güldürmüş olmaz, bizler "tr.gg" ailesiyiz! *************
Dostlar, maalesef halen sorunum çözüme kavuşmadı... Artık ümidimi yitirmeye başladım! Size göre bu sorununun kaynağı ne olabilir? |
|
↑
|
|
|
-
e-bilginet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2011, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SERVERDEN KAYNAKLANAN SORUN
AYRICA SİTENDE VİRÜS VAR |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
06.02.2011, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-bilginet yazmış: SERVERDEN KAYNAKLANAN SORUN
AYRICA SİTENDE VİRÜS VAR
Sevgili arkadaşım slm.
İlgine teşekkür ederim, dün itibariyle sorunum özümlendi... Yetkililer sağolsun hallettiler. Sizde tespit ettiğiniz virüs konusunda yardımcı olursanız derhal o bölümü kaldırırm. saygılar |
|
↑
|
|
|
-
pursunlerim
Acemi Üye
|
06.02.2011, 11:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-bilginet yazmış: SERVERDEN KAYNAKLANAN SORUN
AYRICA SİTENDE VİRÜS VAR
Sevgili arkadaşım slm.
İlgine teşekkür ederim, dün itibariyle sorunum çözümlendi... Yetkililer sağolsun hallettiler. Sizde tespit ettiğiniz virüs konusunda yardımcı olursanız derhal o bölümü kaldırırm, saygılar... |
|
↑
|
|
|
-
teknoanlatim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.02.2011, 11:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pursunlerim yazmış: teknoanlatim yazmış: konuyu görüp görüp gülüyorum sitem uçtumu hahahahahah
|
|
↑
|
|
|
|