FORUMUP.COM DAN ALDIĞIM FORUMA VİDEO, RESİM VB. EKLEMEK İSTİYORUM FAKAT MESAJLARIN YAZILI OLDUĞU BU MAVİ KUTU VARYA ONUN ALTINDA ÇIKIYOR. BEN BU KUTUNUN İÇİNDE ÇIKMASINI İSTİYORUM. YANİ HANİ BU MESAJLARI VB. OKUDUĞUMUZ MAVİ KUTU YER VAR YA ORAYA KOYMAK İSTİYORUM RESİM, VİDEO VB. AMA OLMUYOR. RESİM VİDEO EKLİYORUM AMA ŞÖYLE Bİ ŞEY OLUYOR. CORUMTUBE ANA SAYFA ŞU ANDA X YERDESİNİZ BU FORUMUN HİÇ MESAJI YOK DİYOR MAVİ UFAK BİR KUTUDA DAHA YENİ YAPMAYA BAŞLADIM FORUMU. FAKAT O KUTUNUN ALTINDA ÇIKIYOR BÜTÜN VİDEOLAR, RESİMLER VB. NASIL DÜZELİR. YARDIM LÜTFEN.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.