Ben saklı sayfalar yaptım onu arşiv olarak ismini değiştirdim. sonra konu açtıkça arşivin alt sayfası yapıyorum konularımı ve bunu sadece loginler görebiliyor.
Kimsenin görmemesi için yaptım tabi bunu..
acaba bunlar gizliyken Google bu gizli bölümdeki sayfaları inxdexlermi??
Ben saklı sayfalar yaptım onu arşiv olarak ismini değiştirdim. sonra konu açtıkça arşivin alt sayfası yapıyorum konularımı ve bunu sadece loginler görebiliyor.
malesef indexeliyor benimde tasarım ayarlarını yaptığım bir sayfam vardı css tasarımdayken bir baktım google indexelemiş
malesef indexeliyor benimde tasarım ayarlarını yaptığım bir sayfam vardı css tasarımdayken bir baktım google indexelemiş
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.