Yazar |
Mesaj |
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
27.12.2010, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: Sitemizi Değerlendirirmisiniz? |
|
|
Sayfamızı Değerlendirin Şunlara Çok İyi Değerlendirin
Sayfamı 10... üzerinden Değerlendirin
Tasarım (Ç)alıntı Olup Olmadığna
Tasarım Düzene / Düzgününe
Hatalarımıza
Z.defterine Birde Yorumunuzu bırakın Lütfen
Önemli Not: İnşallah alıntı değildir bir daha sitem silinmez birde alıntı yoksa alıntı yoktur yazın lütfen
Hacilar Medya |
|
↑
|
|
|
-
osmanli-devleti1299
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2010, 23:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alıntı varmı yokmu orasını bilemem ama tasarım ve tema güzel başarılar dilerim ______________ Ecdatlarınızı Tanıyormusunuz?
Osmanlılar. Asya,Afrika Ve Avrupada Kainat Tarihinin Tanıdığı En Geniş İmparatorluklarından
Birini Kurdular
Osmanlı Bu Gün Geri Kalan Bütün Devletlerin Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2010, 23:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım çok güzel olmuş. Kasaba tanıtım sitesi olduğu için içerik bence yeterli. Ana sayfadaki haberler çok güzel olmuş. Haberlerin alt kısmı biraz boş kalmış. Oraya birşeyler ekleyebilirsiniz. Sonuç olarak siteniz çok güzel olmuş. Tebrikler... |
|
↑
|
|
|
-
egitiminsesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2010, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.Sitenize Girdiğimde ''işlem iptal edildi'' yazısı geliyor.Sayfayı yenilediğimde ise yine geliyor.Giremedim siteye |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
28.12.2010, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlariniz için teşekkür ederim içerik daha geliyor dün akşam yaptım içerik daha da eklenecektir ah sitemi değerlendirin dedim sitem hatalar olabilir kusura bakmayın düzelme yapacam başta anasayfa da ama oraya ne ekleyeceğimi tam olarak karar veremedim sizin düşüncelerinizı alabilirniyin |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
28.12.2010, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egitiminsesi yazmış: Benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum.Sitenize Girdiğimde ''işlem iptal edildi'' yazısı geliyor.Sayfayı yenilediğimde ise yine geliyor.Giremedim siteye
Sitemiz Gayet Güzel Çalışıyordur. |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
28.12.2010, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sİtemde Bozukluk Varmı Acba kayıyo diyorlar ama sizin eyde kayıyıro mu acba |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
29.12.2010, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: 10/8
Başlık resminiz fazla büyük tasarımı bozmuş
renk uyumu güzel
daha fazla katagorize yapınız..
Katogorı Hazırda Var ama ben menü değilde resim yapmak istedim ama alıntı gibi dediler benim istediğim resimler böyle olcak dedim o resim sitesinden izin alınacaktır dediler bende örnektir dedim fazla ilgilenen olmadı bende karar vermedim Kod: http://img.webme.com/pic/s/susehri-net/haber.png benim istediğim böyle olcak ama yazıları farklı olcak dedim izin alın dediler bende böyle istoyrum güzel oluyor ama fazla ilgilenn olmadı sizin düşünceniz nedir.bu konuda resimli mi menülü mü
Başlığa gelince Başlık güzelde onun altına ve üstüne menü gibi şeyler eklesemde ne ekleyeceğimi veya başka birşey ekleyeceğime karar verememdim
Birde anasayfaya ne eklememi önerirsiniz ? Yorumunuz İçin Tşk ederim |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
29.12.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne diyorsunuz pek i menülü mü olsun resimli mi olsun |
|
↑
|
|
|
-
reklamdizini
Acemi Üye
|
29.12.2010, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımınız güzel ama; içeriği toplarlamalısınız.Ana sayfa çok karışık.
8/10 ______________
Userbar istekleriniz için özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
29.12.2010, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklamdizini yazmış: Tasarımınız güzel ama; içeriği toplarlamalısınız.Ana sayfa çok karışık.
8/10
Evet üst tarafı okuduysanız bi karar vermedim saten haber man modülü durcak ama ondan başka ne ekleyeceğimi bilemiyorum |
|
↑
|
|
|
-
lifeye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2010, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/7 Başarılar Dilerim... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hacilarmedya
Aktif Üye
|
29.12.2010, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lifeye yazmış: 10/7 Başarılar Dilerim...
anasayda önerin nedir eklememi önerirsin yorum için tşk ederim |
|
↑
|
|
|
-
hagika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.12.2010, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim Gözüme çarpan Bende Sİtenize Girince orta kutucuktaki silider ve yazılar ilk önce sağda sonra site sunucu yüklemesi yapıldıktan sonra orta kutucukta yerini alıyo eyer bunu düzeltirsen daha iyi olacağını düşünüyorum ve 10/9 veriyorum. |
|
↑
|
|
|
|