Yazar |
Mesaj |
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
26.12.2010, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: Logo Programı |
|
|
Merhaba arkadaşlar! Benim bir logo programına ihtiyacım var. Tasarımımı yapmak için logolardan da yararlanmayı düşünüyorum. Eskiden kullandığım AAA Logo programı vardı. Eğer bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Tamamen orijinal ve tam sürüm olması lazım. Ayrıca Ürün Şifresi de varsa bunu da buradan yazarsanız sevinirim.
İyi Forumlar! Yardımcı olmaya çalışanlara da şimdiden teşekkürler. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
trabzonportal
Acemi Üye
|
28.12.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en basitinden "AAA logo" proğramı çok güzel basit kulllanışlı , internette ararsan bulursun , ben bir çok logo proğramı kullandım ama hepsini 1 kere kullanmışımdır sonra hemen kaldırdım ama AAA logo proğramı çok iyi bu knuda ______________ Trabzon Ve Karadeniz bilgilendirme Sitem Trabzonportal.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
28.12.2010, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photofiltre ve photoscape. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
trabzonportal
Acemi Üye
|
28.12.2010, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kusura bakmayın , özür mesajı tam okumadan cevap yazdım bahsettiğim proğramı kullanmışsın , sana proğramın crack veya seralini verdim ama burası bunu paylaşmak için uyugun değil galiba ______________ Trabzon Ve Karadeniz bilgilendirme Sitem Trabzonportal.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod-eklee
Acemi Üye
|
07.02.2011, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: :) |
|
|
AAA Logo,Photoshop,Photospace,Logo Design Studio,The Logo Creator 5.0 ve 3D Impact Pro 1.28 tavsiye ettiğim banner-logo yapma programları... yani en iyileri bunlar (bence tabi) |
|
↑
|
|
|
-
bitirmeprojem
Acemi Üye
|
31.05.2011, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ILLUSTRATOR... |
|
↑
|
|
|
-
bs-forums
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
18.06.2011, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adobe cs 4 veya 3 ü öneririm sana |
|
↑
|
|
|
-
aykut-yapim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.06.2011, 01:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunu promasyon bölümünde paylaş |
|
↑
|
|
|
-
allahvardir
Acemi Üye
|
18.07.2011, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Photofiltre ve photoscape.
Evet bende bu programları kullanıyorum güzel ve basittir. Ama AAA yi kullanmadım.
ALLAHvardir______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitemanadolular
Aktif Üye
|
18.07.2011, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|