ARKADAŞLAR RESİMLERİMİ TAM SAYFA GÖSTERMEM İÇİN ÖNCE SLİDE PROGRAMINDA HAZIRLADIĞIM VE KÜÇÜK OLARAK SİTEME KOPYALADIĞIM RESMİN ETRAFINA LİNK NASIL OLUŞTURACAĞIM DAHA EVVELDE BÖYLE BİR MESAJ YAZDIM EĞER BU KONUYU BİRAZ DAHA AYRINTILI AÇARSANIZ YANİ SİTEME KOPYALADIĞIM KÜÇÜK RESMİN TIKLANDIĞINDA TAM SAYFA GÖRÜNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM TEŞEKKÜRLER
ARKADAŞLAR RESİMLERİMİ TAM SAYFA GÖSTERMEM İÇİN ÖNCE SLİDE PROGRAMINDA HAZIRLADIĞIM VE KÜÇÜK OLARAK SİTEME KOPYALADIĞIM RESMİN ETRAFINA LİNK NASIL OLUŞTURACAĞIM DAHA EVVELDE BÖYLE BİR MESAJ YAZDIM EĞER BU KONUYU BİRAZ DAHA AYRINTILI AÇARSANIZ YANİ SİTEME KOPYALADIĞIM KÜÇÜK RESMİN TIKLANDIĞINDA TAM SAYFA GÖRÜNMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM TEŞEKKÜRLER
resmin etrafına derken
ben bi önceki soruna cevap vermeye çalıştım.. umarım işine yarar...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.