Yazar |
Mesaj |
-
skyabyss
Aktif Üye
|
19.11.2010, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: Sitemi Değerlendirir misiniz ? (B-S de Tanınmak istyrm) |
|
|
Hem B-s De Tanınmak İstiyorum Hemde Sitemi 10 Üzerinden Değerlendirirmisiniz ? Diyorum Hadi Bekliyorum...
Yaşım : 14
Siteyi Açma Tarihim : 9 Ekim 2010 ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2010, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben beğenmedim 10 üzerinden 6 kolay gelsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
19.11.2010, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: Yorum yazan Ve Yapacak |
|
|
Yorum Yazan Ve Yazacak Arkadaşlar Sitemn Neresnden Puan kırdığınıda Söylerse Düzeltmeye çalışabilirim... ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
bymystery
Acemi Üye
|
19.11.2010, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/4 çünkü tasarımın ve logon baya kötü ama içeriğin iyi fakat daha içerik eklemen lazım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
19.11.2010, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: Teşekkr Ederim Değerlendirme için |
|
|
Sürekli İçerik eklemeye Çalışıyorum.
İlk Tasarımım Olmasından Dolayı Olabilir mi Tasamımın Kötülüğü ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
livingeffort
Acemi Üye
|
19.11.2010, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: ynt |
|
|
Bende 10 üzerinden 4 vericem. Tasarımı beğenmedim çok sade ayrıca arkaplanda çok göz alıyor . |
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
19.11.2010, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın güzel ama logon tasarıma uymamış.
Tasarım 10/8
İçerik 10/7 ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
19.11.2010, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: Logoyu Değiştiryordm zatn |
|
|
İçerik Her Geçen Gün Artıyor Arkadaşlar
Şuan Biraaz Kapsamlı bir İçerik Hazrladm için Yavaşldm Yorumlar için Teşekkr Ederm Arka plan değişecek bilyrm göz Aldığını ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
livingeffort
Acemi Üye
|
20.11.2010, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: ynt2 |
|
|
Tasarımın şimdi şekillenmiş. Menüyüde değiştirirsen güzel olacak ama benim tavsiyemi göz önüne aldığın için 10 üzerinden 6 . Daha ilk tasarımın kafanı fazla takma |
|
↑
|
|
|
|