Yazar |
Mesaj |
-
blueoto
Acemi Üye
|
06.10.2010, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: Dünyanın en çirkin Otomobilleri |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hard-design
Acemi Üye
|
06.10.2010, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepside çok şık bence ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
06.10.2010, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben görüntüye degil özelliklerine bakarım benım için yaptıgı iş önemli görüntü degil(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
hard-design
Acemi Üye
|
06.10.2010, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: ben görüntüye degil özelliklerine bakarım benım için yaptıgı iş önemli görüntü degil(:
okadar da deil ______________ |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
06.10.2010, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hard-design yazmış: catlak-site55 yazmış: ben görüntüye degil özelliklerine bakarım benım için yaptıgı iş önemli görüntü degil(:
okadar da deil
ben çok tipini görüntüsünü begenmedigim arabanın direksiyonuna geçince anladım bunu arabanın içine girince istedgini yapınca gerisi boş(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
w3b
Acemi Üye
|
06.10.2010, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tipe bak çay demle xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
06.10.2010, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: hard-design yazmış: catlak-site55 yazmış: ben görüntüye degil özelliklerine bakarım benım için yaptıgı iş önemli görüntü degil(:
okadar da deil
ben çok tipini görüntüsünü begenmedigim arabanın direksiyonuna geçince anladım bunu arabanın içine girince istedgini yapınca gerisi boş(: |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
06.10.2010, 20:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en üstden 3. güzel |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
06.10.2010, 21:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haha ne çirkini neredeyse dünyanın en güzel arabası şu baştan 3. olan 2 sene önce teknoloji tasarım dersinde güneş enerjisiyle çalışan araba olarak tanıtımını yapmıştım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
upload-ci
Aktif Üye
|
06.10.2010, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: haha ne çirkini neredeyse dünyanın en güzel arabası şu baştan 3. olan 2 sene önce teknoloji tasarım dersinde güneş enerjisiyle çalışan araba olarak tanıtımını yapmıştım
O ders tarihte kaldı yha
Bende yanılmıyorsam yürüyen robot yamıştım fakat hoca 2 vermişti ama güzelde yürüyordu o zman neden 2 verdş hiç anlamamıştım |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
06.10.2010, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız arkadaşlar en sondaki araba fark etdinizmi güzel bir sportif arabaya benziyor ama arkada cadır var arabanın arkasına yani içine çadır dizayn edilmiş güzel bir proje hehehe |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.10.2010, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Bence o kadarda çirkin değiller, hatta hiç değiller!..
Şık ve zamanında fenomen olmuş araçlar!.. (:
Teşekkürler paylaşım için!.. |
|
↑
|
|
|
-
eglencebilgiportali
Aktif Üye
|
15.10.2010, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
toros anadolu veya murat 131 bu listede varmı |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
16.10.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 ve 3. arabalar çok güzel bence.. (: ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
17.10.2010, 06:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|