Yazar |
Mesaj |
-
tr-icytower
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
dukez
Acemi Üye
|
02.10.2010, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence başka bir tasarıma geçmelisin.Yorumlarda en altta kalmış. ______________ Rapci olmak bir ayrıcalıktır! |
|
↑
|
|
|
-
tr-icytower
Aktif Üye
|
02.10.2010, 09:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dukez yazmış: Bence başka bir tasarıma geçmelisin.Yorumlarda en altta kalmış.
yorumları bilerek en alta aldım... Yorum için teşekkürler... Daha uygun bir tasarım bulursak değerlendireceğiz...
Yorumlara devam... ______________ Icy Tower hakkında herşey ==> http://www.tr-icytower.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
08oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2010, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg dışı reklam vermek yasaktır. ______________ Emirhan Özgür... |
|
↑
|
|
|
-
ilhammedya
Aktif Üye
|
02.10.2010, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlara devam ______________ www.ilhammedya.tr.gg sitesine girin ortada en solda spor forum sitesine bakın.. O foruma mod olmak isterseniz benimle irtibat kurunuz. |
|
↑
|
|
|
-
sonsamsunlu
Aktif Üye
|
02.10.2010, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklıma manyak bi' fikir geldi hani oynadığımızda replay dosyalarını kaydediyoruz ya işte onda sıralama gibi bi' şey oluştursak nasıl olur. Bende 320 ye kadar çıktım onun videosu var dailymotion'a ya da izlesene.com'a yükleyelim embedle ... işlem tamam Nasıl ? Bir de toplist koysaydınız ya ... Ayrıca aşağıdaki sayaç tüm zamanları gösteriyor herhalde... Birde sitenin en altına Etiketler: kısmı koyun ...
Saygılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilhammedya
Aktif Üye
|
02.10.2010, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonsamsunlu yazmış: Aklıma manyak bi' fikir geldi hani oynadığımızda replay dosyalarını kaydediyoruz ya işte onda sıralama gibi bi' şey oluştursak nasıl olur. Bende 320 ye kadar çıktım onun videosu var dailymotion'a ya da izlesene.com'a yükleyelim embedle ... işlem tamam Nasıl ? Bir de toplist koysaydınız ya ... Ayrıca aşağıdaki sayaç tüm zamanları gösteriyor herhalde... Birde sitenin en altına Etiketler: kısmı koyun ...
Saygılar...
önceelikle yorum için teşekkürler
video işini halledebilrseniz siteye bile ekleyebilirz
Toplist ve etikette icy tower için gereksiz bence teşekkürler ______________ www.ilhammedya.tr.gg sitesine girin ortada en solda spor forum sitesine bakın.. O foruma mod olmak isterseniz benimle irtibat kurunuz. |
|
↑
|
|
|
-
sonsamsunlu
Aktif Üye
|
02.10.2010, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen nie cevap verdin ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sonsamsunlu
Aktif Üye
|
02.10.2010, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İcy Tower'ın jar sürümünü vermişssiniz yha yanına da (320*240) yazın ki millet sormasın öyle soranlar çok var
Belki siteye koyarsınız...
Benden size hediye
By sonsamsunlu at 2010-10-02
By SonSamsunlu at 2010-10-02
By sonsamsunlu at 2010-10-02 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilhammedya
Aktif Üye
|
02.10.2010, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu sitede benim ondan cevap verdim...
Resimler için teşekkürler fakat şu anlık koyulacak ugun yer yok
oyun boyutu en kısa zamanda oraya eklenecektir.
Yorumlara devam... ______________ www.ilhammedya.tr.gg sitesine girin ortada en solda spor forum sitesine bakın.. O foruma mod olmak isterseniz benimle irtibat kurunuz. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
02.10.2010, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
08oyun yazmış: tr.gg dışı reklam vermek yasaktır.
Arkadaş Açıklamış Niye Konuyu Uzaltıyorsunuz Tr.Gg Harici Reklam Yapmak Yasak______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
ilhammedya
Aktif Üye
|
02.10.2010, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: 08oyun yazmış: tr.gg dışı reklam vermek yasaktır.
Arkadaş Açıklamış Niye Konuyu Uzaltıyorsunuz Tr.Gg Harici Reklam Yapmak Yasak
www.tr-icytower.tr.gg tr.gg bir link mi sence ??
Yormlara devam... ______________ www.ilhammedya.tr.gg sitesine girin ortada en solda spor forum sitesine bakın.. O foruma mod olmak isterseniz benimle irtibat kurunuz. |
|
↑
|
|
|
-
ayberkking
Acemi Üye
|
07.01.2011, 01:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: !!! - Icy Tower Sitesi - !!! |
|
|
[quote="tr-icytower"]Sitemizde icy tower oyunu hakkında herşeyi bulabilirsiniz.
PC içn İcy Tower
Cep telefonu için icy tower
http://www.facebook.com/pages/Icy-Tower/183248546880
ayrıca yukarıdaki adresten icy tower hayranı olabilrsiniz !![/quote][color=darkred][/color] |
|
↑
|
|
|
-
yardimsever-siteniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.01.2011, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence güzel ama arkadaş facebook'un linkini vermiş reklam sayılırmı bilmiyorum:( |
|
↑
|
|
|
-
egitiminsesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.01.2011, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel site başarılar ______________ Eğitim görmüş bir halkı idare etmek kolay, köleleştirmek imkansızdır.Lord Brougham |
|
↑
|
|
|
|