Yazar |
Mesaj |
-

inglizcee
Acemi Üye
|
17.09.2010, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: adsense(acil) |
|
|
Arkadaşlar adsense reklamına aynı ip 2 kere tıklamayı engelleyen bir kod var mış.O kadar araştırdım ama bulamadım.yardım edin . |
|
↑
|
|
 |
-

oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2010, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neden engelliyorsunki her tıkladığında sana para gelmiyomu ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

koxpsource
Acemi Üye
|
17.09.2010, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her tıklandığında geliyo ama google ödeme zamanı 2 kere tıkladığı için o parayı senden kesinti olarak alıyo.Eğer bir kişi günde 200 ciavarı senin reklamına tıklarsa banned bile olabiliyosun... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

oyun-renk
Acemi Üye
|
17.09.2010, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: neden engelliyorsunki her tıkladığında sana para gelmiyomu .tr.gg adlı sitede para gelmez .com uzantılı sitelerde para gelir |
|
↑
|
|
 |
-

oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2010, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun-renk yazmış: oyunezel yazmış: neden engelliyorsunki her tıkladığında sana para gelmiyomu .tr.gg adlı sitede para gelmez .com uzantılı sitelerde para gelir
reklamdan para geliyo ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2010, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
koxpsource yazmış: Her tıklandığında geliyo ama google ödeme zamanı 2 kere tıkladığı için o parayı senden kesinti olarak alıyo.Eğer bir kişi günde 200 ciavarı senin reklamına tıklarsa banned bile olabiliyosun...
bilmiyodum teşekkürler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

oyun-renk
Acemi Üye
|
17.09.2010, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: oyun-renk yazmış: oyunezel yazmış: neden engelliyorsunki her tıkladığında sana para gelmiyomu .tr.gg adlı sitede para gelmez .com uzantılı sitelerde para gelir
reklamdan para geliyo
Kendi Reklamını Ver Benim Tasarımımda REklam Bölümü Yeri Var |
|
↑
|
|
 |
-

inglizcee
Acemi Üye
|
17.09.2010, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: adsense |
|
|
 Eğer sürekli tıklanırsa ban yiyor hesap |
|
↑
|
|
 |
-

x1oyun
Aktif Üye
|
17.09.2010, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oyun renk bilmeden konuşmayı bırak lütfen evet ban yiyor ben kuzenimle kavga etmiştim gitmiş 23-26 kez tıklamış ban yedim ilk sitemde vardı bir daha alamıyorum o siteye.. |
|
↑
|
|
 |
-

koxpsource
Acemi Üye
|
17.09.2010, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Google adsense şuanda tıklama başına en yüksek parayı veren firma ama en küçük hatada affetmeden banned ! ______________  |
|
↑
|
|
 |
|