Yazar |
Mesaj |
-
sitenekoduekle
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitenekoduekle
Aktif Üye
|
26.07.2010, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biraz nostalji yapmak için profil resmimi pikachu yaptım. |
|
↑
|
|
|
-
arabeskdamar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TEMEL REİSİ ÖZLEDİM AHHAA:) ______________ aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
sitenekoduekle
Aktif Üye
|
26.07.2010, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arabeskdamar yazmış: TEMEL REİSİ ÖZLEDİM AHHAA:)
bende özledim.
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
26.07.2010, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Piiikaaçuuuuuuuuu....
ehş'i yakan bir çelizart vardı sonra çelmandır olmuştu... Bir kızın topundan hep saydek çıkardı... Balbazar hiç anlamamıştım... Roket takımı veee miyav... Bunlar unutulmaz karakterlerdi... He birde bir pokemon vardı ismi tohaf birşeydi şarkı söyler herkesi uyutup.. Sonra kaş göz bıyık ben vesaire herkeze makyaj yapardı ve tek makyaj rengi siyahtı... Bir kara oğlan vardı...gördüğü her kıza aşık olurdu... Sonralardan yeni bir roket takımı gelmişti hiç sevmemiştim onları... Hey gidi hey neydi be.... |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
26.07.2010, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Piiikaaçuuuuuuuuu....
ehş'i yakan bir çelizart vardı sonra çelmandır olmuştu... Bir kızın topundan hep saydek çıkardı... Balbazar hiç anlamamıştım... Roket takımı veee miyav... Bunlar unutulmaz karakterlerdi... He birde bir pokemon vardı ismi tohaf birşeydi şarkı söyler herkesi uyutup.. Sonra kaş göz bıyık ben vesaire herkeze makyaj yapardı ve tek makyaj rengi siyahtı... Bir kara oğlan vardı...gördüğü her kıza aşık olurdu... Sonralardan yeni bir roket takımı gelmişti hiç sevmemiştim onları... Hey gidi hey neydi be....
off offf bende hatırladım şimdi hep balbazaaarrr hayranıydım bi de ağzından alev topu çıkan bi pokemon vardı sonrasında ejderhaya dönüşmüştü adını unttum o çok tatlıydı ya
ben KANAL A ' da Bugs bunny'i buldum eski günleri yağd ediyorum ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
sitenekoduekle
Aktif Üye
|
26.07.2010, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: afilliyanlizlik yazmış: Piiikaaçuuuuuuuuu....
ehş'i yakan bir çelizart vardı sonra çelmandır olmuştu... Bir kızın topundan hep saydek çıkardı... Balbazar hiç anlamamıştım... Roket takımı veee miyav... Bunlar unutulmaz karakterlerdi... He birde bir pokemon vardı ismi tohaf birşeydi şarkı söyler herkesi uyutup.. Sonra kaş göz bıyık ben vesaire herkeze makyaj yapardı ve tek makyaj rengi siyahtı... Bir kara oğlan vardı...gördüğü her kıza aşık olurdu... Sonralardan yeni bir roket takımı gelmişti hiç sevmemiştim onları... Hey gidi hey neydi be....
off offf bende hatırladım şimdi hep balbazaaarrr hayranıydım bi de ağzından alev topu çıkan bi pokemon vardı sonrasında ejderhaya dönüşmüştü adını unttum o çok tatlıydı ya
ben KANAL A ' da Bugs bunny'i buldum eski günleri yağd ediyorum
O tatlı , ateş çıkartan pokemonun adı çarmendırdı. |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
26.07.2010, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Küçükken Cok İzlerdim
Balbazar Ve Bitane Dragon vardı Onu seviyordum |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.07.2010, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pokemonu izlemedimde yugioh vardı bağımlısıydım |
|
↑
|
|
|
-
mymalatya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
tedavimerkezi
Acemi Üye
|
26.07.2010, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mymalatya yazmış: pikaçu
balbasar
çarmendır
skoyrıl
picigetto
starme
saydek
hikmonçen
gerçekten çok özledim onları |
|
↑
|
|
|
-
sitenekoduekle
Aktif Üye
|
26.07.2010, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ansiklopedika yazmış: pokemonu izlemedimde yugioh vardı bağımlısıydım
sen pokemonu görmdeine göre yaşın küçük ) |
|
↑
|
|
|
-
ansiklopedika
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.07.2010, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenekoduekle yazmış: ansiklopedika yazmış: pokemonu izlemedimde yugioh vardı bağımlısıydım
sen pokemonu görmdeine göre yaşın küçük )
yaşım 13 |
|
↑
|
|
|
-
tagekle
Acemi Üye
|
27.07.2010, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çocuğun yanında gözleri hep kapalı bir eleman vardı
Onix diye bir pokemonu vardı onun |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
27.07.2010, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pikachu
Squirtle
Bulbasaur
Charizard
Mew
Mewtwo ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
|