Yazar |
Mesaj |
-
mcfearcombat
Aktif Üye
|
22.08.2007, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: istediginiz mp 3 urls alma |
|
|
arkadaslar baktımki herkez sitesinde mp3 calmakta zorlanıyo bende yardım ediyim dedim http://minorcrisis.net/ bu linkten girin we üye olun ardından istediginiz mp3 ü upload edin bitince sizi bir html kodu werecek onu sitenize yerleştirin ve bitsin bu çile MODLAR BUKONUYU SABİTLERSENİZ HERKEZ FAYDALANSIN KONU ARKA SAYFALARA KAYMASIN ______________ Ücretsiz SERİ İLANLAR SAYFAMIZ AÇILMIŞTIR. |
|
↑
|
|
|
-
pinarvemurat
Acemi Üye
|
23.08.2007, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler çook işime yaradi |
|
↑
|
|
|
-
tovman1
Acemi Üye
|
23.08.2007, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadas cok sagol yav |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2007, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: istediginiz mp 3 urls alma |
|
|
mcfearcombat yazmış: arkadaslar baktımki herkez sitesinde mp3 calmakta zorlanıyo bende yardım ediyim dedim http://minorcrisis.net/ bu linkten girin we üye olun ardından istediginiz mp3 ü upload edin bitince sizi bir html kodu werecek onu sitenize yerleştirin ve bitsin bu çile MODLAR BUKONUYU SABİTLERSENİZ HERKEZ FAYDALANSIN KONU ARKA SAYFALARA KAYMASIN
kardes bu upload ettıgımız yerde mp3ün onlıne kalma suresı ne kadar?? |
|
↑
|
|
|
-
mcfearcombat
Aktif Üye
|
23.08.2007, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum ama burdaki amac kaydolma süresi deil url alıp siteye koyma eger upload edeceksen dosyam.cc felan bunları seç ______________ Ücretsiz SERİ İLANLAR SAYFAMIZ AÇILMIŞTIR. |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2007, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mcfearcombat yazmış: bilmiyorum ama burdaki amac kaydolma süresi deil url alıp siteye koyma eger upload edeceksen dosyam.cc felan bunları seç
bılıyorum amac url de yanı urlyı sıteme koydugumda bazı sıtelerde 30 veya 7 gun sonra urlnın aktıflık suresı bıtınce mp3de kayboluyor tekrar upload etmek zorunda kalıyorsun onu ogrenmek ıcın sordum |
|
↑
|
|
|
-
mcfearcombat
Aktif Üye
|
25.08.2007, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok
bu en azından 1 yıl wardır ______________ Ücretsiz SERİ İLANLAR SAYFAMIZ AÇILMIŞTIR. |
|
↑
|
|
|
-
coforum
Acemi Üye
|
25.08.2007, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evt arkadasım çok güzel bir paylasım senin sitenin reklamını yaparım ama sende benimkini yaparsan |
|
↑
|
|
|
-
dogusy
Acemi Üye
|
25.08.2007, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
zugisiberepe
Acemi Üye
|
25.08.2007, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: barcelona...özgün......lazım kardes |
|
|
kardes çok saolasın valla bana barceloanın sarkısı lazım la lıga da olan varya hanı ntv de calıyor reklam arasında..eger o yoksa...son albümlerden özgün de olabılr |
|
↑
|
|
|
|