Aarkadaşlar sitemi Mozilla'da hazırladım. Gereksiz kodları sildim. Baya bir tasarımı değştirdim ama kodlarda sanırsam sorun var. Çünkü Mozilla'dan Internet Explorer'e geçiş yaptığımda sitemin menüsü sayfamdaki yazıların altına kayıyor. Sağdaki kısımın ben Internet Explorer de aşağı inmesini istemiyorum. Son düzenlemeleri yaptıktan sonra kodları paylaşıp yeni tasarımıma geçeceğim. Ama sözüm var. Bu tasarımı düzenleyip sitemde yayınlamam gerekiyor. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. ______________ Site devralınmıştır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.