ben sitemin toplist'ini geliştirmek istiyorum . geliştirmek derken..
nasıl mesela forumda iceblue,red,butterfly icin cesitli kodlar vs vs varsa onlar gibi cesit cesit kodların ayısı veya benzeri icin forumda arama yaptım ama 1922 sonuc cıktı
kodları biliyorsanız veya yardımcı olacbilecek bir link varsa yardım edereniz sevinirim...
ben sitemin toplist'ini geliştirmek istiyorum . geliştirmek derken..
nasıl mesela forumda iceblue,red,butterfly icin cesitli kodlar vs vs varsa onlar gibi cesit cesit kodların ayısı veya benzeri icin forumda arama yaptım ama 1922 sonuc cıktı
kodları biliyorsanız veya yardımcı olacbilecek bir link varsa yardım edereniz sevinirim...
Merhaba bedava-sitem ekstraları
toplistte dahil olmak üzere hiç bir ekstrasını değiştirip diyazn yapamazsınız
yani kendi görüşünüze göre bir tema giydiremezsiniz
ziyaretçi defterinde iletişim forumunda felan yazım alanına sadece resim ekleniyor
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.