Yazar |
Mesaj |
-
dlmezun
Acemi Üye
|
27.03.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşlar siteye nasıl reklam koyulur?? |
|
|
siteye reklam koymak istiyorum nasıl koyabilirim bildiğiniz bi html kodu varmı??? |
|
↑
|
|
|
-
oyunfarz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.03.2010, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: arkadaşlar siteye nasıl reklam koyulur?? |
|
|
dlmezun yazmış: siteye reklam koymak istiyorum nasıl koyabilirim bildiğiniz bi html kodu varmı???
nasıl reklam konulur denince. şimdi bi tıklanmalı reklamlar var yani tıklanma başına para kazanılıyo. yada kendi arzuna göre sitene yerleştireceğin reklam alanları düzenleyebilirsin. tıklanmalı reklamlar "google reklamları , adtech reklamları vb." bu türk reklam ağlarına üye olupda ordaki reklamı sitene koaybilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
dlmezun
Acemi Üye
|
27.03.2010, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yha işte tıklamalıda olur mesela ben erzurumda oturuyorum bazı arkadaşlar var onların şirketlerinin reklamlarını koyucam işte. |
|
↑
|
|
|
-
oley-d
Acemi Üye
|
08.02.2011, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende reklam koyacam ama kodları nereye yazıcağımı bilmiyorum biliyosanız söyleyin bide oyun lütfen kaç gündür yapamadım.. |
|
↑
|
|
|
-
mahousta
Aktif Üye
|
08.02.2011, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dlmezun yazmış: yha işte tıklamalıda olur mesela ben erzurumda oturuyorum bazı arkadaşlar var onların şirketlerinin reklamlarını koyucam işte.
o zaman anlar kendi şirketlerini tanitan bir reklam hazirlayp sana yollamalı..
reklam nasıl koyucam bilmiyorum diyen arkadaş..reklam kodunu kopyala, sayfalarımı değiştire bas ve ve koyacağın sayfaya gel...kaybak butonuna basıp koy.. |
|
↑
|
|
|
-
forum-mt2-counter-knight
Acemi Üye
|
19.09.2011, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: bakınnn |
|
|
yha bende sitemiz nasıl kodlarını istiyom soyleyinnn |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
20.09.2011, 03:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oley-d yazmış: bende reklam koyacam ama kodları nereye yazıcağımı bilmiyorum biliyosanız söyleyin bide oyun lütfen kaç gündür yapamadım..
Tebrik Ederim Arkadaşlar , 2010 Daki Konuyu Canlandırmışsınız .. |
|
↑
|
|
|
-
ceblog
Acemi Üye
|
30.09.2011, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aahahahahaha ______________ ~Ceblog.Tr.Gg~
|
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
30.09.2011, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harbiden öyle olmuş aykut millet niye taa eskiye gitti böyle birden .D ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
turkeykanka
Acemi Üye
|
11.11.2011, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: Acemisin Galiba |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
SatilmisKarali
Acemi Üye
|
07.02.2015, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: Premium üye olmadan siteme reklam koyabilirmiyim ? |
|
|
Kod: http://satilmiskarali.tr.gg ______________ Karali
|
|
↑
|
|
|
|