Yazar |
Mesaj |
-
simerweb
Uzman Üye
|
08.01.2010, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: Tarihten bir resim (Kemal Sunal&İbrahim Tatlıses) |
|
|
Merhaba arkadaşlar internette dolanırken eskilerden bir resim buldum.. İlk defa bu resmi gördüm ve sizinle de paylaşmak istedim.
Resimde:İbrahim Tatlıses ve Kemal Sunal..
İşte resim:
______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
08.01.2010, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Türkümü Söylüyorlar Orada. |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
08.01.2010, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: Türkümü Söylüyorlar Orada.
Kemal sunal ibraihm tatlısesin ayakkabısını çıkarmış galiba ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
08.01.2010, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçim nedense cızz etti. Kemal Sunal adam gibi adamdı.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
buraq-fb
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Tasarım isteği yollamayın lütfen. Mail adresim belli.
|
08.01.2010, 21:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.01.2010, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
İçimden geleni söyledin.
Kemal Sunal daha belli
Ama hakkatten iyi adamdı ya. ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
09.01.2010, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tunaberkbo yazmış: buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
İçimden geleni söyledin.
...
arkadaşlar resme baktım ama photoshop olduğunu düşünmüyorum.. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
netiket
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vay be!Çok klas resimmiş. |
|
↑
|
|
|
-
2010toplist
Aktif Üye
|
09.01.2010, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Bir Kare______________ Siteni Ekle Hit Kazan
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.01.2010, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
gül gül öldüm photoshop muş ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
09.01.2010, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
gül gül öldüm photoshop muş
Her şey olabilir. Aslında Artık Kolayca her şeyle oynanarak Millet kandırılabiliyor. Keşke böyle bişey olmasaydı Hic. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimkent
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
aynen ______________ ... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.01.2010, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: hyperend yazmış: buraq-fb yazmış: photoshop olduğu apaçık belli adamlara dikkatle bakarsnız kolları düz çizgilerle hiç özenilmeden kesilmiş
Her şey olabilir. Aslında Artık Kolayca her şeyle oynanarak Millet kandırılabiliyor. Keşke böyle bişey olmasaydı Hic.
hayır bu resim photoshop değil ki xd resim. photoshop programdır ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.01.2010, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: Tamamıyla bilgisayar yapımı olduğu belli..
@Hyperend Photoshop bir program olsada dilimize "bilgisayar ile düzenlenmiş resim" olarak yer etmiş.
öle ama biraz daha özenli olmalıyız. Photoshop demek resim programıdır. Eğer bir programla veya bilgisayarda düzenlenmiş dese sorun olmaz .D ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|