Yazar |
Mesaj |
-
fullcinema-izle
Acemi Üye
|
30.12.2009, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: FULLCİNEMA-İZLE YAYINDAA |
|
|
MERHABA ARKADAŞLAR FULLCİNEMA-İZLE YAYINDA BÜTÜN HERKES VİZYONDAKİ FLİMLERİ İZLEYEBİLİR...... |
|
↑
|
|
|
-
websitemerkezi
Acemi Üye
|
30.12.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL BİR CİNEMA KANALI ______________ Administrator Lokman |
|
↑
|
|
|
-
fullcinema-izle
Acemi Üye
|
30.12.2009, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürlerr |
|
↑
|
|
|
-
gencfb98
Acemi Üye
|
30.12.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harbi harika olmus ama tasarımını değiştirmelisin ______________ En büyük ve kapsamlı bir taraftar sitesi |
|
↑
|
|
|
-
pasogame
Acemi Üye
|
30.12.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir site olmus eline emeğine sağlık ______________ En İyi Oyun Sitesi |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
30.12.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen kendi başlığınıza başka kullanıcı hesaplarınız üzerinden mesaj yazmayın!
Bu mesaja kadar yapılan tüm yorumlar tek bir kullanıcıya aittir.
Başarılar.
NOT: Sitenizin içeriğini düzenleyiniz.Aksi halde gerekli işlem yapılacaktır...______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.
En son benimsitem1993 tarafından 30.12.2009 18:33:59 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
30.12.2009, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birde Tr.Gg Sitelerinde Sinema Yasak Moderator Arkadaşımızdan Gereğinin Yapılmasını Bekliyoruz ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fullcinema-izle
Acemi Üye
|
31.12.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TAMAM BEYLER SİTEMDE BİR ANKET BAŞLATTIM 2 HAFTA İÇERİSİNDE SONUÇLARA BAKICAM LÜTFEN HERKES CEVAPLANDIRSIN |
|
↑
|
|
|
-
sorfyap
Acemi Üye
|
31.12.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fullcinema-izle yazmış: TAMAM BEYLER SİTEMDE BİR ANKET BAŞLATTIM 2 HAFTA İÇERİSİNDE SONUÇLARA BAKICAM LÜTFEN HERKES CEVAPLANDIRSIN
Başka işimiz gücümüz yok onlamım uğraşıcaz, yasak işte işine geliyorsa.
Senin gibiler yüzün tr.gg günlerce kapalı, insanlar emek harcadıkları sitelerine kendileri bile giremedi
En son sorfyap tarafından 31.12.2009 16:15:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
31.12.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostun Sen Anlamadın Galiba Sinema Yasak Bu Ankette İsterse 1000 Kişi Hayır Desene Sinemaları Kaldırmazsan Silinir ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
master-face
Aktif Üye
|
01.01.2010, 08:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizde Başarılar...
Ben de Sizi Siteme Beklerim.... |
|
↑
|
|
|
-
fptasarim
Aktif Üye
|
01.01.2010, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
fullcinema-izle
Acemi Üye
|
01.01.2010, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorfyap yazmış: fullcinema-izle yazmış: TAMAM BEYLER SİTEMDE BİR ANKET BAŞLATTIM 2 HAFTA İÇERİSİNDE SONUÇLARA BAKICAM LÜTFEN HERKES CEVAPLANDIRSIN
Başka işimiz gücümüz yok onlamım uğraşıcaz, yasak işte işine geliyorsa.
Senin gibiler yüzün tr.gg günlerce kapalı, insanlar emek harcadıkları sitelerine kendileri bile giremedi
sen nediyon kardeşim bir lafına bak da konus silecekler 'se silsinler nie silmiyorlar zannediyorsun HADİ KİM SİLECEK 'SE SİLSİN HADİ GÖRELİM ...BEKLİYORUM BİRDE SENİN İŞİN GÜCÜN HİC YOKSA NEDEN FORUMUMA CVPLANDIRIYORSUN ÖNCE FLİMLERİ İZLEYİN SONRA BASKA KONUSUNN. SİLİN HADİİİİİ |
|
↑
|
|
|
-
fullcinema-izle
Acemi Üye
|
01.01.2010, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
moderatorler yazmış: Dostun Sen Anlamadın Galiba Sinema Yasak Bu Ankette İsterse 1000 Kişi Hayır Desene Sinemaları Kaldırmazsan Silinir
KARDEŞİM YASAKTA 1 HADTADIR SİTE VAR NİE KİMSE SİLMİYOR YHAA |
|
↑
|
|
|
|