Nasıl fikir... |
Güzel düşünmüşün |
|
[ 6 ] |
Güzel ama ben gelmicem |
|
[ 5 ] |
Kötü |
|
[ 8 ] |
|
Toplam Oylar : 19 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: Bs-Book ---Sosyal Paylaşım Ağı |
|
|
Evet yanlış duymadınız artık Bs'ninde sosyal paylaşım ağı var... Sizde buna dahil olmak istiyorsanız hemen girin ve kayıt olun..
Not : Çok yakında modüller yüklenecek ve site dahada düzenlenecektir. Şimdilik yapım aşamasındadır.... |
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir yorum yazın yavv ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
Sizde bu aileye dahil olun...
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
virusland
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti…
|
27.12.2009, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vallha nerden yönlendime falan yaptın bilmiyorum ama güzel sistem ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devtoplist
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
moduller eklicem artık paylaşımları oradan yapıcaz facebook uzerinden yapmaya gerek kalmıcak hem bu sistem sadece bsliler için ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
tunaberkbo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2009, 18:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çakma Face
Face: "Çakmıyorum tamam"
Düşünce güzel ama işler mi bilemem. ______________ İdda ediyorum. Bedava Sitem'in En İyi Kişisel Web Sitesi: TunaberkBO
Eğer Gözlerin Yatacağım hapis ise; o hapiste yatmak için her suçu işlemeye hazırım... -TunaberkBO- |
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tunaberkbo yazmış: Çakma Face
Face: "Çakmıyorum tamam"
Düşünce güzel ama işler mi bilemem.
Yorum için teşekkürler
Bizlerin katkısıyla işler bence ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
27.12.2009, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fikir bence işlemez çünkü fikir kopya olduğu için bs liler forumda veya facede de grup kurup paylaşım yapabilirler ama yinede iyi fikir ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınız için teşekkürler
Bu paylaşım ağı sadece Bs özel olucak face'de diğerleride goruyor ama burada sadece bsdekiler gorucek bence bs içnde tutar yani umarım ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: Böyle bir sistem bedava hostta pek işlemez "Tr.Gg" de.
Ya Tanınmış Olacaksınki Girip Üye Olsunlar Yada Googlede Çıkmaya bakacaksınki girip baksınlar
daha sistemi kuralı 2 saat bile olmadı dur kardeş hepsi olucak sırayla yakında googledada çıkarız... ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.12.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-book yazmış: kingcss yazmış: Böyle bir sistem bedava hostta pek işlemez "Tr.Gg" de.
Ya Tanınmış Olacaksınki Girip Üye Olsunlar Yada Googlede Çıkmaya bakacaksınki girip baksınlar
daha sistemi kuralı 2 saat bile olmadı dur kardeş hepsi olucak sırayla yakında googledada çıkarız...
Bu Arada sisteme üye olmaya çalıştım ama güvenlik kodunu doğru yazın diye hata veriyor güvenlik kodunuda doğru yazdığım halde ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
27.12.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: bs-book yazmış: kingcss yazmış: Böyle bir sistem bedava hostta pek işlemez "Tr.Gg" de.
daha sistemi kuralı 2 saat bile olmadı dur kardeş hepsi olucak sırayla yakında googledada çıkarız...
Bu Arada sisteme üye olmaya çalıştım ama güvenlik kodunu doğru yazın diye hata veriyor güvenlik kodunuda doğru yazdığım halde
aramızda uye olanlar var bir daha deneyiniz... acaba hangi tarayıcıyı kullanıyorsunz ?? çünkü ie sorun çıkarabiliyor bazen ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
bs-book
Acemi Üye
|
28.12.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlara devam ______________ Bs-Book---Bedava-Sitem'in sosyal paylaşım ağı....
www.bs-book.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
|