Yazar |
Mesaj |
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: Ders Anlatım İstekleriniz Buradan... |
|
|
Merhaba;
Arkadaşlar Web Tasarımda hangi konuda ders anlatımı isterseniz bizzat yapıp vereceğim yalnız bunun özelliği program olarak yollayacağım exe halinde örneğin siteye html ekleme kod ekleme videolu program seklinde şahsımca yapılacaktır.Lütfen isteklerinizi buradan yaparsanız memnun olurum .
Saygılar Teşekkürler.
Not: Konum anlatım istekleri videolu olacağı için ve program halince olacağı için biraz zaman alabilir saygılar.. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
En son denizmerkezi tarafından 28.11.2009 14:06:19 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
28.11.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mat. lise 1 konu farketmez |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: mat. lise 1 konu farketmez Efendim beni yanlış anladınız çok güldüm öyle dğil html program anlatımları demiştim ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
28.11.2009, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: desingxxkod yazmış: mat. lise 1 konu farketmez Efendim beni yanlış anladınız çok güldüm öyle dğil html program anlatımları demiştim
bu ara kafamı derslere cok verdim konu anlatımı denilince o aklıma geldi
iyi hiç yoktan gülmüş oldun |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
28.11.2009, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
örnek bi konu anlatımın var mı ? |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: örnek bi konu anlatımın var mı ? Şuanda maalesef yok isteyen arkadaşlar olursa yapacağız örneğin google'ya kayıt htmöl kod yapma ekleme bunların hepsini program haline getiriyoruz ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.11.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yukarıda konuya açıklık getirşlmiştir ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.11.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkdaşlar ders konu anlatmıyor arkadaş mesala xxxxxxx program nasıl yüklenir nasıl çalışır onu anlatıyor.(anladığım kadarıyla) ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: Arkdaşlar ders konu anlatmıyor arkadaş mesala xxxxxxx program nasıl yüklenir nasıl çalışır onu anlatıyor.(anladığım kadarıyla) Doğru anlamışsınız aygılar ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
28.11.2009, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba
Bu tür güzel paylaşımlarınızı Bedava-Sitem Toplulukları bölümde kendinize ait bir bölüm oluşturarak gerçekleştirmeniz daha uygun olur...
______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
28.11.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: merhaba
Bu tür güzel paylaşımlarınızı Bedava-Sitem Toplulukları bölümde kendinize ait bir bölüm oluşturarak gerçekleştirmeniz daha uygun olur...
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.11.2009, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: merhaba
Öneriniz için teşekkür edeirm değerli üstadım saygılar.. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
28.11.2009, 20:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tür konuları bedava-sitem'i tanıttan tanıtarak sitenizde yer verebilir veya bedava-sitem topluluklarında konu açılmasını isteyerek sürekliliğini isteyebilirsiniz..
Saygılarımla,
İyi Eğlenceler. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
29.11.2009, 11:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlık TAŞINMIŞTIR!
Lütfen başlığa buradan devam ediniz.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
|