Merhaba arkadaşlar , ben adhood reklam stilini kullanıyorum , 50 TL lik limitim dolmuştu ve bende doğal olarak ödeme talebinde bulunmuştum.
En geç 3 iş günü içinde paranız hesaba yatırılacaktır diyen adhood ekibinin sözleriyle 3 iş günü bekledim fakat banka hesabıma para yatmadı , daha doğrusu hesap hala onay bekliyordu.
Aradan 10 günden fazla süre geçti ve bugun yine hesaba baktım ve paramın onaylandığını ve hesaba yatırldığı yazıyordu , internet şubeliğini kullanarak banka hesabıma baktım fakat paramın yatırılmadığını gördüm.
Hesap bilgilerim yanlış yazılmadı , kontrol ettim herşey doğru ve paranın yatırıldığı yani onaylandığıda yazıyor parayı alamadım ,
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.