Yazar |
Mesaj |
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
18.11.2009, 15:25 (UTC) Mesaj konusu: ARDA TURAN Domuz Gribi Oldu...!!! [ Haber ] |
|
|
Galatasaray kaptanı Arda Turan'da H1N1 virüsüne rastlandı.
Galatasaray'ın başarılı kaptanı Arda Turan'da H1N1 virüsüne rastlandı.
Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan Arda'nın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar tedavisine devam edileceği belirtildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir" denildi.
Geçtiğimiz günlerde Roma'ya tatile giden Galatasaray'ın genç kaptanı, takımının 22 Kasım Pazar günü Manisaspor ile oynayacağı lig maçında forma giyemeyecek.______________ |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
18.11.2009, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vah Vah GeçmiŞ OLsun .! ÜzüLdüm ya harbiDen xS______________ |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun diyelim başka diyecek birşey yok zaten
H1N1 Virüsü gerçekten çok hızlı yayıldı...
İnsandan insana bulaşabilme özelliği çok kötü fakat H1N1 Virüsüne kapılan birisi bir daha H1N1 vürüsüne kapılmıyor burda güzel birşey ______________ KingCss: Bedava Link Alıyoruz Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
18.11.2009, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş oLsun!
Herkese buLaştı bu virüs ya.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
bygraphix
Acemi Üye
|
18.11.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yalan arkadaşlar..
Adam normal grip oluyor domuz gribi diyorlar..zature oluyor domuz gribi diyorlar..her bi şeye domuz gribi denilirse tedirginlik artar gündem değişir..Memleket ne olur..?bilinmez..
İşte istenmeden yapılmalı bunlar inanmayın arkadaşlar..
Arda'ya Geçmiş Olsun [normal hastalığı için..] |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bygraphix yazmış: Yalan arkadaşlar..
Adam normal grip oluyor domuz gribi diyorlar..zature oluyor domuz gribi diyorlar..her bi şeye domuz gribi denilirse tedirginlik artar gündem değişir..Memleket ne olur..?bilinmez..
İşte istenmeden yapılmalı bunlar inanmayın arkadaşlar..
Arda'ya Geçmiş Olsun [normal hastalığı için..]
SağLık BakanLığı ikazda buLunmuştu..
Şu an grip oLan herkes DOMUZ GRİBİDİR diye..
O açıdan bunu demişLer..
Bende mevsimseL grip geçirdim ama domuz gribi oLmuş gibi bir muameLe gördüm.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
matematik-cafe
Acemi Üye
|
18.11.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kingcss
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kingcss yazmış: matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış.
aynen bende gribim
Hepiniz Domuz Gribisiniz..
Ben atLattım en azından..Aşı oLmaktan kurtardım.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arda turana, yapilan H1N1 test sonucunun pozitif olduğu açıklandı.
acil sifalar diliyorum insAllah yataklik veya vahim duruma düsmez :/ ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: kingcss yazmış: matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış.
aynen bende gribim
Ben atLattım en azından..Aşı oLmaktan kurtardım..
Bu arada arkadaşLar şaka yaptım..Cidden bu hastaLığı kapanLara aciL şifaLar versin..
Ek OLarak bu haberin kaynağı ne acaba? ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2009, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: benimsitem1993 yazmış: kingcss yazmış: matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış.
aynen bende gribim
Bu arada arkadaşLar şaka yaptım..Cidden bu hastaLığı kapanLara aciL şifaLar versin..
Ek OLarak bu haberin kaynağı ne acaba?
"Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.
Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir."
www.galatasaray.org |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
18.11.2009, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: benimsitem1993 yazmış: kingcss yazmış: matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış.
aynen bende gribim
"Futbolcumuz Arda Turan’ın burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ile başlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkan sonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu saptanmıştır. Futbolcumuz konuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirilmiş olup, başlanan tedavisine düzenli bir şekilde devam edilmektedir.
Sağlık durumu iyi olan ve istirahata alınan kaptanımızın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar özel tedavisine devam edilecektir."
www.galatasaray.org
TeşekkürLer.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
seyirmax
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2009, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: seyirmax yazmış: benimsitem1993 yazmış: benimsitem1993 yazmış: kingcss yazmış: matematik-cafe yazmış: Bende GRİP'im Ama Her Gripte DOMUZ GRİBİ Varmış.
aynen bende gribim
www.galatasaray.org
TeşekkürLer..
önemli değil |
|
↑
|
|
|
|