Arkadaşlar son zamanlarda reklamı nasıl tasarımın içerisine aldınız diye sorular alıyorum aşağıda adım adım anlattım.
1. Adım: Önce CSS tasarıma geçmelisiniz çünkü reklam "<head>" bölümündedir ve "<head>" bölümüne sadece CSS tasarımda kod eklenebilir.
2. Adım: Tasarım kodunu Tasarımın üzerindeki yazı bölümüne değil CSS kod bölümüne eklemeliyiz çünkü tasarımın üzerindeki yazı bölümündeki kodlar "<body>" bölümüne eklenir ama CSS kod bölümündeki kodlar "<head>" bölümüne eklenir ve reklamlar "<head>" bölümündedir.
3. Adım: Bu adım estetik içindir şimdi reklamları ortalayacağız bunun içinde aşağıdaki kodu kullanacağız.
Kod: "table {margin-left: auto;margin-right: auto}" bu kodu CSS kod bölümüne ekleyin.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.