Yazar |
Mesaj |
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
07.11.2009, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: Birblog.ac tekrar yayına giriyor :D |
|
|
değerli bs üyeleri az önce bi bakam dedim gelişme varmı diye
SERVİSİMİZ 09.10.2009 TARİHİNDE TEKRAR AÇILACAKTIR diye not düşmüşler acaba eski üyelikler siteler silenecekmi yok sa sil baştan? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2009, 22:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet böyle bir not var
SERVİSİMİZ 09.10.2009 TARİHİNDE TEKRAR AÇILACAKTIR.
SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
bence eski üyelerin siteleir olmaz sonuçta formatlanmış yedeğide yokmuş sitesi olan herkeze geçmş olsun ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
07.11.2009, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: evet böyle bir not var
bence eski üyelerin siteleir olmaz sonuçta formatlanmış yedeğide yokmuş sitesi olan herkeze geçmş olsun
o zaman bana uyku yok xD açıldığı gibi tüm süper alan isimlerini alacam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2009, 22:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: heraradiginburda yazmış: evet böyle bir not var
bence eski üyelerin siteleir olmaz sonuçta formatlanmış yedeğide yokmuş sitesi olan herkeze geçmş olsun
o zaman bana uyku yok xD açıldığı gibi tüm süper alan isimlerini alacam
Hadi bakalım ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
07.11.2009, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: tekfurdag yazmış: heraradiginburda yazmış: evet böyle bir not var
Hadi bakalım
kullanacağımdan değil not edecem D: anasayfayada bu alan ismi satılıktır dedimi oh gelsin paracıklar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
07.11.2009, 22:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteler gitti herkes sil baştan yapacak xD |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.11.2009, 22:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: interforce yazmış: tekfurdag yazmış: heraradiginburda yazmış: evet böyle bir not var
Hadi bakalım
kullanacağımdan değil not edecem D: anasayfayada bu alan ismi satılıktır dedimi oh gelsin paracıklar
gh.tc de de böyle yapan birisi vardı onamı özendin xD ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
hayat-ansiklopedisi
Acemi Üye
|
07.11.2009, 23:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birblog.ac Yönetiminden,
06.11.2009, saat 11:00 civarı oldukça talihsiz bir olay yaşadık. Birblog.ac ve diğer sitelerimizin bulunduğu sunucu kesinlikle bizden kaynaklanmayan bir hata sonrası veri merkezi tarafından formatlanmıştır. Gün içerisinde elimizden gelen bütün çabayı gösterdik ancak nafile. Sadece kapanan site Birblog.ac değil. Diğer tüm web sitelerimiz yayına kapandı.
Bu güne kadar 10.000 dolardan fazla harcayarak devam ettirdiğimiz Birblog.ac'ı bu talihsiz olaydan sonra devam ettiremiyoruz.
Bu olayın bizimle hiçbir ilgilisi yoktur. Oluşan hata tamamen veri merkezin sorumsuzluğu ile ilgilidir. Bu olayda tamamen madur durumdayız.
Birblog.ac yönetimi olarak tüm kullanıcılarımızdan ve ziyaretçilerimizden özür diliyoruz. Hepimize büyük geçmiş olsun. Sizin emekleriniz kadar bizimde emeklerimiz ve çok çok büyük maddi kaybımız var. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ |
|
↑
|
|
|
-
kisayoldankazanc
Acemi Üye
|
07.11.2009, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayat-ansiklopedisi yazmış: Birblog.ac Yönetiminden,
06.11.2009, saat 11:00 civarı oldukça talihsiz bir olay yaşadık. Birblog.ac ve diğer sitelerimizin bulunduğu sunucu kesinlikle bizden kaynaklanmayan bir hata sonrası veri merkezi tarafından formatlanmıştır. Gün içerisinde elimizden gelen bütün çabayı gösterdik ancak nafile. Sadece kapanan site Birblog.ac değil. Diğer tüm web sitelerimiz yayına kapandı.
Bu güne kadar 10.000 dolardan fazla harcayarak devam ettirdiğimiz Birblog.ac'ı bu talihsiz olaydan sonra devam ettiremiyoruz.
Bu olayın bizimle hiçbir ilgilisi yoktur. Oluşan hata tamamen veri merkezin sorumsuzluğu ile ilgilidir. Bu olayda tamamen madur durumdayız.
Birblog.ac yönetimi olarak tüm kullanıcılarımızdan ve ziyaretçilerimizden özür diliyoruz. Hepimize büyük geçmiş olsun. Sizin emekleriniz kadar bizimde emeklerimiz ve çok çok büyük maddi kaybımız var. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
Walla mı xD______________ |
|
↑
|
|
|
|