Yazar |
Mesaj |
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
02.11.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: Fayecy.Tr.Gg - Eğlence Dünyası |
|
|
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni Tasarımımızı yayımladık..Yeni Tasarımımız hakkında yorumlarınızı almak istiyorum..
www.fayecy.tr.gg______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
02.11.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her Zamanki Gibi Süper ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: Her Zamanki Gibi Süper
Teşekkürler.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL OLMUS ELİNE SAGLIK AMA BAK ANA SAYFA İLE SAG MENÜ UYUSMAMIS BENCE ANA SAYFAYA EKLEMELER YAP SABİTLE İNŞ. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
02.11.2009, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırım siz başka tarayıcı kullanıyorsunuz..Biz sadece Firefox için güncelledik diğer tarayıcılardan hiç bakmadık
Yorumlarınız için teşekkürler..______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
02.11.2009, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
IE kullanan herkesde böyle gözükür o zaman.Puan kırarlar valla. |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: IE kullanan herkesde böyle gözükür o zaman.Puan kırarlar valla.
Firefox çok kullanıldığı için ben firefox a ayarladım.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sesli-fikra
Aktif Üye
|
02.11.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
züffeyy... xd ______________ |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: bsbagimlisi yazmış: IE kullanan herkesde böyle gözükür o zaman.Puan kırarlar valla.
Firefox çok kullanıldığı için ben firefox a ayarladım..
O nasıl bir mantık arkadaşım. İnternet kullanıcısının büyük kısmı İnternet Explorer kullanıyor. Sende eğer sitenin daha iyi seviyelere gelmesi için başta İnternet Explorer'e göre, yapabilirsen tüm tarayıcılara göre uyarlamalısın. ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: fayecy yazmış: bsbagimlisi yazmış: IE kullanan herkesde böyle gözükür o zaman.Puan kırarlar valla.
Firefox çok kullanıldığı için ben firefox a ayarladım..
O nasıl bir mantık arkadaşım. İnternet kullanıcısının büyük kısmı İnternet Explorer kullanıyor. Sende eğer sitenin daha iyi seviyelere gelmesi için başta İnternet Explorer'e göre, yapabilirsen tüm tarayıcılara göre uyarlamalısın.
Bencede ve tasarım güzel olmuş başarılar ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
bsliyiz
Aktif Üye
|
02.11.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg sitelerinin iyi bir yere gelmesi için kesinlikle ice blue olmalı, yazıların ön planda olması gerekiyor güzellik önemliyse sitene sadece bs girer zaten başkalarınında sitendeki yazıları okumasını istiyorsan yazılar ön planda olmalı |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.11.2009, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsliyiz yazmış: tr.gg sitelerinin iyi bir yere gelmesi için kesinlikle ice blue olmalı, yazıların ön planda olması gerekiyor güzellik önemliyse sitene sadece bs girer zaten başkalarınında sitendeki yazıları okumasını istiyorsan yazılar ön planda olmalı
Yav biz kardeş olabilirmiyiz herşeyi aynı düşünüyoruz ama sen benden önce yazıyorsun xD ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.11.2009, 04:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsliyiz yazmış: tr.gg sitelerinin iyi bir yere gelmesi için kesinlikle ice blue olmalı, yazıların ön planda olması gerekiyor güzellik önemliyse sitene sadece bs girer zaten başkalarınında sitendeki yazıları okumasını istiyorsan yazılar ön planda olmalı
Anlamadım.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
|