merhaba konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın sitede online yetikili varsa benim sitemi geri açabilirmi acaba,,
silinen web sitem : akcakasabasi.tr.gg
web siteme paylaşıma verilmiş olan bir .tr.gg sitesinde paylaşıma verilmiş olan brutual-hackers ın tasarımını kullanıştım, ayrıca ben her ihtimale karşı sitesini bulup kendisinden de izin istedim fakat yok dedi,,, cevabı biraz geç yazdı birde ben yeni tasarım çalışması yapıyordum kendi tasarımımı fakat bu arada sişte silinmiş beni bu site adını kullanmam lazım tekrar aktif edermisiniz lütfen,,,
eğer tasarımını kullandığınız kişi izin vermediyse bs yönetimine şikayet etmiş olabilir yani o siteyi aldığınız mail adresinden support-tr( at )webme.com a mesaj at not ( at ) yerine @ olacak
ve tasarımı değiştireceğini söyle siteni ve şifresinide yazmayı untma hakan bey yardımcı olacaktır ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.