Bu gun UEFA kupasini izledim, ben bu macin satildigini yalniz dushune bildim, ve bukadar shimdiye kadar iyrenc bir macini hic izlememishdim, mahalle cocuklari gibi mac yapiyordu ugrunda olduyumuz Galatasaray, NEDEN, NEDEN, NEDEN BOYLE BIR MAC..? En az 4-5hafta Cimbomun macinizi izlemeyeceyime kendime soz vere bilirim. ______________
Tamam güzel denecek kadar iyi oynamadılar ama bide direkler ve hakemler (6 Tane) vardı.Ardanın golüne faul diyen hakemden ne beklenirdi ki?...
Şans bizden yana değildi...
Sonuçta Galatasaray her ne olursa olsun izlerim ben maçlarını ______________ Burda Sadece Galatasaray Spor Kulübü Konuşulur...
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.