Yazar |
Mesaj |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
28.09.2009, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: Şok Karar: Diyarbakırspor Ligden Çekiliyor.... |
|
|
akırspor Kulüp Başkanı Çetin Sümer, Bursaspor maçında rakip taraftarların attığı siyasi sloganlardan büyük rahatsızlık duyduklarını belirterek, ''Bursaspor ceza almazsa kesinlikle ligden çekileceğiz. Bu konuda kararlıyız'' dedi.
Başkan Çetin, açıklamada, cumartesi günü deplasmanda oynadıkları Bursaspor maçı boyunca rakip taraftarların takımlarına ve kendilerini desteklemeye gelen Diyarbakırspor taraftarına yönelik ırkçı ve siyasi içerikli tezahüratta bulunduğunu ifade etti.
-BAŞKAN ÖZGENER İLE GÖRÜŞME BUGÜN-
Maç boyunca devam eden siyasi sloganların ardından Bursaspor taraftarlarının Diyarbakırspor seyircisine saldırdığını kaydeden Sümer, şöyle konuştu:
''Siyasi ve ırkçı içerik dolu sloganlar küçük bir grup tarafından ve kısa süreli yapılmış olsaydı bunu anlardık. Ancak maçtan önce başlayan ve aralıksız devam eden sloganlar maç sonuna kadar devam etti. Buna hakemin ve Bursaspor yöneticilerinin müdahalede bulunmayışı bizi derinden üzdü. Ben bu saldırıların ardından maç sırasında şeref tribününü terk ederek, taraftarlarımızın yanına gittim. Bursasporlu yöneticiler müdahalede dahi bulunmadı bile. Hakeme maç içinde sloganlar için uyarı anonsu yaptırması için yöneticilerimizle haber ulaştırdık. Ancak anons bile yapmadılar.
Artık maçlarımızda bu tür sloganları duymaktan bıktık. Gerekli önlemin alınması lazım. Bugün İstanbul'da TFF Başkanı Mahmut Özgener ile görüşeceğim. Kendisine duyduğumuz rahatsızlığı ve bu konudaki kararlılığımızı iletmek için randevu istemiştim. Düşüncelerimizi görüşmede ileteceğiz. Bursaspor ceza almazsa kesinlikle ligden çekileceğiz. Bu konuda kararlıyız. Irkçı ve siyasi içerikli sloganlar bizi rencide etmiştir. Futbolda siyasetin yeri yok. herhangi bir partinin ne temsilcisi ne de uzantısı değiliz.''
Başkan Sümer, bu tür ırkçı ve siyasi sloganların bir daha yaşanmaması için ceza uygulanması gerektiğini kaydederek, ''Tüm Diyarbakırspor ve Diyarbakırspor taraftarı bu sloganlardan büyük rahatsızlık duyuyor. Diyarbakırspor bir siyasi grubun temsilcisi değildir'' dedi. |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
28.09.2009, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıkca söylemek gerekirse ben bursasporun bu konuda ceza alacağını sanmıyorum.Eğer diyarbakırspor başkanının söylediği iddiaalar kanıtlanamaz ve delileri bulunamassa bursaspora TFF bu iddiaalar üzerine hiçbir ceza uyguluyamaz.Olur ki bursaspor ceza yemez ise o zaman diyarbakır sporun başkanını göreceğiz verdiği sözde yerinde duraBİLECEK mi  |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
28.09.2009, 10:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Giderlerse çok iyi olur. ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
 |
-

kod-adresi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 11:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir diyarbakırlı olarak dikarbakırın ligten çekilmesini istemiyorum
düşmanlara bölücülere inat ( bölücü bursaspor taraftarları) [b]na inat diyarbakır ligten çekilmemelidir..[/b] ______________ @byqraphix: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=127751 |
|
↑
|
|
 |
-

imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
28.09.2009, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biz bunlar gibilerini çok duyduk yalandan artistler erkek adam sözünde durur bir ceza gelmezse inşallah çekilmez ligtende o zman ne olur ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=129675 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? |
|
↑
|
|
 |
-

netteki
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi ligten çekilmesini isteyenler zaten ırkçı bir yöneden baktığı için ister.
Ama diyarbakırda fenere yaptığı gibi yapacaksa ligte işi yok zaten.Bende milliyetçi biri olarak bursa taraftarının ayıp ettiğini düşünüyorum.Sonuçta Türk vatandaşları onlarda. Ama diyarbakırlı taraftar yaparsa bursanınkini biz 2 katınız yaparız rahat olsunlar...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
28.09.2009, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bursaspor bu konuda herhangibir CEZA ALAMAZ çünkü buna dai,r bir ispat delil bence yok hakem anonslara bile izin vermemiş delil olsa neden anonslara karşı çıksın ki
göreceğiz bakalım diyarbakırspor başkanı ligden çekilecek mi çekilmeyecek mi sözünde duramassa itibarı kalmaz zaten boylarından büyük söz vermenin bedelini çok ağır ödetir medya ama bilmiyorlar ki neyse göreceğiz mutlaka haftaya netleşir |
|
↑
|
|
 |
-

onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bursaspor ceza almaz.Diyarbakırsporda ligden çekilmez(Akıllıysa tabii)
İşe bak 5-6 yıl 1. lige çıkmak için uğraşacan sonra bir kaç maç sonunda da sırf karşı takıma ceza verilmiyor diye ligden çekileecen.Hangi mantığa göre hareket ediyorlar.
Bana göre sinirli kafada söylemişlerdir.Biraz ortalık sakinleşsin görürsünüz ligden çekilmez.  ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
28.09.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: Bursaspor ceza almaz.Diyarbakırsporda ligden çekilmez(Akıllıysa tabii)
İşe bak 5-6 yıl 1. lige çıkmak için uğraşacan sonra bir kaç maç sonunda da sırf karşı takıma ceza verilmiyor diye ligden çekileecen.Hangi mantığa göre hareket ediyorlar.
Bana göre sinirli kafada söylemişlerdir.Biraz ortalık sakinleşsin görürsünüz ligden çekilmez.
bunu herkes biliyor ki
diyarbakırspor başkanı kim ya kim  kim taklar ki onu
koskaca yıllarca uğraşmış emek harcamış bir takım bir kişinin bencilliği yüzünden ligi bırakacak değil ama konu o başkanın bencilliği ve işgüzarlığı
resmen gözdağı evriyor bursaspor ceaz almayacak en azından bu olaydan dolayı almayacak
başkanın kararı ile yönetim takımı düşürecek değil ama bu olay bu açıklamalar tüm medyada geniş yer buldu herkes TFF nin vereceği kararı bekliyor. diyarbakırspor başkanı bursaspor ceza almayınca bakalım ne yapacak ya adam gibi orada burada artistik yapmak için sylediği lafların arkadasında durur takımı düşürür yada istifa eder bu kötü ve ahlaksız zihniyetten türk futbolunu kurtarır |
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-adresi yazmış: bölücü bursaspor taraftarları)
Kardeş bu üstteki yazın çok yanlış !
Yine birbirimize girmeyelim..
Belki böyle şeyler için birbirimizin kalbini kırıyoruz..
Bölücü yazman çok yanlış..
Bursa Türkiye'min En güzel Şehirlerinden biri!
Bursaspor'da bu şehrin vazgeçilmezlerindendir..
Taaa 2 hafta önceyi hatırla kardeş(hafta olarak bilmiyorum )
Diyarların yaptığını biliyoruz..
Lütfen bu şerefsizliklerle kendimizin morallerini bozmayalım..
-----------
Bunun dışında Bursa Ceza yiyebilir ama
Diyarın ineceğini sanmıyorum  |
|
↑
|
|
 |
-

royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
 |
-

hayat-iste21
Acemi Üye
|
29.09.2009, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM.... |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklamforumda
Aktif Üye
|
29.09.2009, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayat-iste21 yazmış:
DİŞE DİŞ KANA KAN İNTİKAM....
sen çok film izliyorsun sen kimsin ki böyle teknik bir forumda şiddet içerin bir resim yollayabiliyorsun siz boş boş sanal alemde erkekliğinizi yapın.bursa da diyarbakır da TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ NİN şehilerdir.
orada burada artistik yaparak kendinizi birşey sanmayın  |
|
↑
|
|
 |
|