Yazar |
Mesaj |
-
![htlmkodes](//profile.webme.com/profile/h/htlmkodes/small.png)
htlmkodes
Uzman Üye
|
20.09.2009, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: 2 büyük site daha kapatıldı! |
|
|
Dünyanın en büyük sosyalleşme sitelerinden MySpace ile Last.Fm'e Türkiye den erişim engellendi
Her iki siteye de Türkiye’den girilmek istendiğinde, “T.C. Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın 26.06.2009 tarih ve 2009/45 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır” ibaresiyle karşılaşılıyor. Kararın neden bu kadar geç uygulandığı gibi ayrıntılar açıklanmasa da, telif hakları nedeniyle MÜYAP’ın açtığı bir davanın bu sonucu getirdiği öne sürüldü. Genelde erişim engellemelerini, mahkemenin nihai kararlarını uygulayan Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı yapıyor. Son iki yıldır engellenen yaklaşık 2000 internet sitesinin arasına MySpace ve Last.Fm de katılırken, bu kez başsavcılık kararının uygulanması dikkat çekti. Türkiye’nin uluslararası imajına en büyük darbeyi indiren Youtube yasağı da hâlâ sürüyor. Dünyanın en büyük blog sunucularından olan Blogger.com’a da Türkiye’den erişim iki gündür sağlanamıyor. Türkiye’den binlerce blog barındıran ABD merkezli site, sorunu araştırdığını açıkladı. Siteye tebliğ edilen bir mahkeme kararı olmadığı vurgulanırken, erişim sorununun Türk Telekom merkezli teknik bir nedenden kaynaklanabileceği belirtildi.
Artık Site kapanmalarına şaşmamamız lazım internet ne zaman engellenecek merak ediyorum ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Myspace'ye üzüldüm (:
Birçok üyeleri vardı..
İyi bir şirketti..
Aynı zamanda üyelerininde güzel şarkıları oluyordu,
Dinliyorduk ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) |
|
↑
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 08:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yakında bedava sitemde kapanır ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) şaka bi yana olabilir haa ![Shocked](//wtheme.webme.com/smiles/icon_eek.gif) |
|
↑
|
|
-
![bscity](//profile.webme.com/profile/b/bscity/small.png)
bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: yakında bedava sitemde kapanır ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) şaka bi yana olabilir haa
Allah Korusun. ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 08:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: cengizhanayaz yazmış: yakında bedava sitemde kapanır ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) şaka bi yana olabilir haa
Allah Korusun.
Haklısın Bscity : ) Allah Karısın ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
↑
|
|
-
![bscity](//profile.webme.com/profile/b/bscity/small.png)
bscity
Uzman Üye
|
21.09.2009, 08:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: bscity yazmış: cengizhanayaz yazmış: yakında bedava sitemde kapanır ![Laughing](//wtheme.webme.com/smiles/icon_lol.gif) şaka bi yana olabilir haa
Allah Korusun.
Haklısın Bscity : ) Allah Karısın
Bitk Bedava-Sitemiz Kalmıştı ![Razz](//wtheme.webme.com/smiles/icon_razz.gif) ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
21.09.2009, 08:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dns ile girilebiliyor bu sitelere arkadaşlar eğer dns ayarlamalarının nasıl
yapılacağını bilmeyen varsa googleye kapanan sitelere girme yazarsanız
bir çok sitede resimli anlatımlara ulaşabilirsiniz. Tek seferde yapacağınız bu dns ayarını tüm kapanan sitelere rahatça girebilirsiniz
Eğer yeterli anlatım bulamazsanız bana özel mesajla ulaşabilirsiniz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buradan anlatsana nasıl girildiğini merak ettim araştırdım ama bulamaadım |
|
↑
|
|
-
![odev-arsivleri](//profile.webme.com/profile/o/odev-arsivleri/small.png)
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
21.09.2009, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DNS Ayarlarını Bilmeyenler İçin Söylüyüm...
Ağ Bağlantılarıma Giriyorsunuz..
Ağ Bağlantılarımı Görüntüleye Tıklıyorsunuz
Yerel Ağ Bağlantısına Sağ Tıklıyorsunuz..
Özellikler Diyorsunuz..
En Altta İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) Var
Ona Tıklayıp Özellikler Diyorsunuz..
Altta Aşşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan Yazıyor Ona Tıklayın Ve Şu Kodları Girin..
Yeğlenen DNS Sunucusu:208.67.222.222
Diğer DNS Sunucusu:208.67.220.220 |
|
↑
|
|
-
![interforce](//profile.webme.com/profile/i/interforce/small.png)
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bi sabah uyanıcaksınız gülümseyerek bilgisayarınızın ve modeminizin power düğmesine basıcaksınız. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Bilgisayar açılacak tarayıcınızı açıcaksınız ki one ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Anasayfa olarak ayarladığınız google'da şu yazı çıkacak
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
ve o an milyonlarca site için son nokta konulmuştur... ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Maddi kaynaklar sıfırlandı.Milyonlarca Türk adsl kullanıcılarının internet kullanımı bitmiştir. ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
-
![japon-cocuk](//profile.webme.com/profile/j/japon-cocuk/small.png)
japon-cocuk
Uzman Üye
|
21.09.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: Bi sabah uyanıcaksınız gülümseyerek bilgisayarınızın ve modeminizin power düğmesine basıcaksınız. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Bilgisayar açılacak tarayıcınızı açıcaksınız ki one ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Anasayfa olarak ayarladığınız google'da şu yazı çıkacak
ve o an milyonlarca site için son nokta konulmuştur... ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Maddi kaynaklar sıfırlandı.Milyonlarca Türk adsl kullanıcılarının internet kullanımı bitmiştir.
İşte Bu Günü Sabırsızlıkla Bekliyorum.Bu Olduğu An Beni Türkiye'de Kimse Tutamayacak ______________ ![](http://img.webme.com/pic/j/japon-cocuk/ercelldesign.png) |
|
↑
|
|
-
![benimsitem1993](//profile.webme.com/profile/b/benimsitem1993/small.png)
benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.09.2009, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: interforce yazmış: Bi sabah uyanıcaksınız gülümseyerek bilgisayarınızın ve modeminizin power düğmesine basıcaksınız. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Bilgisayar açılacak tarayıcınızı açıcaksınız ki one ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Anasayfa olarak ayarladığınız google'da şu yazı çıkacak
ve o an milyonlarca site için son nokta konulmuştur... ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) Maddi kaynaklar sıfırlandı.Milyonlarca Türk adsl kullanıcılarının internet kullanımı bitmiştir.
İşte Bu Günü Sabırsızlıkla Bekliyorum.Bu Olduğu An Beni Türkiye'de Kimse Tutamayacak |
|
↑
|
|
-
![interforce](//profile.webme.com/profile/i/interforce/small.png)
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 09:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer zaten bu olursa insanlar sokaklara dökülür ttnet'i taşlar ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
-
![benimsitem1993](//profile.webme.com/profile/b/benimsitem1993/small.png)
benimsitem1993
Uzman Üye
|
21.09.2009, 09:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
interforce yazmış: Eğer zaten bu olursa insanlar sokaklara dökülür ttnet'i taşlar
O kadar olmazda siyah çelenk filan bırakırlar diye düşünüyorum..
Neyse konu amacında azcıkta olsa sapmaya doğru gidiyor.
KONUYA DÖNELİM DERİM! ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
![tasarimci-amca2](//profile.webme.com/profile/t/tasarimci-amca2/small.png)
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
21.09.2009, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla eğer b-s de kapanırsa artık yapacak bişi yok askerlıgımı yaptıgım gıbı turkıyeden elımı ayagımı cekıcem ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
![](https://tasarimci-amca2.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
|