Yazar |
Mesaj |
-
byqraphix
Uzman Üye
|
17.09.2009, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: TrabzonBOOK =) |
|
|
Trabzonspor taraftarlarını bir araya getirmeyi amaçlayan sosyal paylaşım sitesi Trabzonbook, "Tutkunu renktaşlarınla paylaş!" sloganıyla yayın hayatına başladı.
www.trabzonbook.com adresiyle ulaşılan site, Facebook'a benzerliğiyle dikkat çekiyor.
Bordo - mavi renklerle dizayn edilen sitede üyeler aynı Facebook'taki gibi profillerini oluşturduktan sonra birbirleriyle arkadaşlık kurabiliyor, fotoğraflar, videolar paylaşabiliyor, anketler oluşturabiliyor ve forumlarda tartışabiliyor.
Siteyi Trabzonspor'un eski başkanlarından Şamil Ekinci'nin oğlu Korhan Ekinci'nin tasarladığı öğrenildi.
Okur Yorumu : İnceledim kendim yazılımcıyım ve ajax kodlarını karşılaştırdım facebook=trabzonbook yaw arkadaşlar kendınız yazmak yerıne neden clone scriptleri türkçeleştirip birde tasarladık diye haber yazdırıyorsunuz zaten tasarlanmış siz türkçeleştirdik diye haber yazdırın. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TrabsonLular iCin yeni siTe ______________ |
|
↑
|
|
|
-
designer-im
Aktif Üye
|
17.09.2009, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynısı ya
biraz özenti olmus ______________ www.netdiba.com yeni sitem! |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bugün ntvspor'da spor merkezinde duydum. bende merak ettm. iyiymiş. bizde Galatasaraylı olarak böyle bir şey bekliyoruz valla.Helal olsun diyorum. ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni gördüm galatasaraybook'ta hazırlanıyor galiba 3 gün sonraya.. darısı book'u olmuyan tüm takımlara ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote = "onderteam"] bugün ntvspor'da spor merkezinde duydum. bende merak ettm. iyiymiş. Bizde GALATASARAYLI olarak böyle bir şey bekliyoruz valla.Helal olsun diyorum. : wink: [/ quote]
Ne Alaka GalatasarayLa
galatasaRay yaparsa oda trabzona ozenmiŞ oLur
ee ne anladm ben...______________ |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: [quote = "onderteam"] bugün ntvspor'da spor merkezinde duydum. bende merak ettm. iyiymiş. Bizde GALATASARAYLI olarak böyle bir şey bekliyoruz valla.Helal olsun diyorum. : wink: [/ quote]
Ne Alaka GalatasarayLa
galatasaRay yaparsa oda trabzona ozenmiŞ oLur
ee ne anladm ben...
nolmuş yani Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın facebook gibi sosyal paylaşım ağı olsa fena mı olur? Trabzonspor açtı şimdiden tutulmaya başladı.3 büyüğün ki hayli hayli tutar. ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FenerBahce'de aCsın o Zaman ______________ |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: FenerBahce'de aCsın o Zaman
açsın kimseye bir zararı olmaz ki..
valla biz erken davranıp böyle siteler açarsak iyi olur.Hem hit hemde bayağı para kazanırız(Tabii ki tr.gg ile değil bunla olamaz zaten) ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: KoskoCa KuLüp Tr.Gg'de mi açıcak xD
Düşünsenize Gs tr.gg de siTe acıyor puhaha ne komeDi oLur
ben o anlamda demedim.
hani galatasaraybook.com oluyor ya onu biz açalım diyorum paraya para demeyiz. ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|