Galatasaray - Beşiktaş Derbisi Nasıl Sonuçlanır ? |
A ) Galatasaray Kazanır ! |
|
[ 16 ] |
B ) Beraberlik ! |
|
[ 1 ] |
C ) Beşiktaş Kazanır ! |
|
[ 10 ] |
|
Toplam Oylar : 27 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: Galatasaray - Beşiktaş Derbisi Nasıl Sonuçlanır ? |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
10.09.2009, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasaray 2-1 alır______________ |
|
↑
|
|
|
-
brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Galatasaray 2-0 alır. Goller Baros ve Kewell'dan gelir diye umuyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
10.09.2009, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben başiktaşlıyım ama fazla umutlu değilim ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 09:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Galatasaray 2-1 Alır, İlk gol Kewell'dan Gelir, sonra ilk yarının sonlarına doğru veya 65. dakika da Beşiktaş Gol atar son dakikada 1 tane atarız diye düşünüyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
10.09.2009, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Bence Galatasaray 2-1 Alır, İlk gol Kewell'dan Gelir, sonra ilk yarının sonlarına doğru veya 65. dakika da Beşiktaş Gol atar son dakikada 1 tane atarız diye düşünüyorum..
Banada öle geliyo.
Gnellikle Gs-Bjk maçları böyle bitiyo. ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
ckatman
Acemi Üye
|
10.09.2009, 09:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gs1-1 Bjk |
|
↑
|
|
|
-
brithney-spears
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: Bence Galatasaray 2-1 Alır, İlk gol Kewell'dan Gelir, sonra ilk yarının sonlarına doğru veya 65. dakika da Beşiktaş Gol atar son dakikada 1 tane atarız diye düşünüyorum..
Banada öle geliyo.
Gnellikle Gs-Bjk maçları böyle bitiyo.
Galatasaray'ımızın oyuncuları milli maçlar dolayısıyla yorgun olacakları için bence tam performanslarını gösteremeyebilirler.Ama milli maçlarda oynayan oyuncalarımız süper oynuyorlar.Baros dün Çek cumhuriyetin'de 4 tane gol attı.
Ayrıca dün Brezilya'da Dunga'nın Elano'yu 70'den sonra oyuna koyması çok güzeldi.Çünkü o maç pek önemli değildi.Bizim Beşiktaş maçımız için saklanmalıydı ve dunga'da yedek koydu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
inş bjk yenerde bizde birinci oluruz ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
forza-kartal
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 11:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
10.09.2009, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bkliyim ama gs diyorum.öle duruyor. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
10.09.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forza-kartal yazmış: Fener'li arkadaşın yorumu çok hoş inşallah Bjk yener biz 1 . oluruz o öyle..her nekadar bs deki anketler bjk yi favori göstersede gs evinde bu macı vermezgibi geliyor______________ |
|
↑
|
|
|
-
afterthought
Acemi Üye
|
10.09.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Olumsuz hava şartları nedeniyle Galatasaray-Beşiktaş derbisinin ertelenmesi gündeme geldi.
Milli heyecanın ardından bütün Türkiye, derbiye kilitlenirken, olumsuz hava şartları dev maçı tehdit ediyor. Meteorolojinin İstanbul'da cuma-cumartesi günü de şiddetli yağışın yanısıra fırtına beklendiğini duyurması, federasyonu harekete geçirdi.
Yetkililer, kırmızı alarma geçip, tüm izinlerin kaldırıldığı itfaiye ve afet koordinasyon merkeziyle sürekli temas halinde. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
10.09.2009, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|