Yazar |
Mesaj |
-
hyperend
Uzman Üye
|
07.08.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: Kısayol Türü Birşey? |
|
|
Mesela css tasarım kullananların en büyü sorunu sayfaları gösterme ve içerik gösterme konusu olmuştur...
mesela tasrım oluşturduk bir sol menü yaptık buna eklediğimiz sayfaları koyacaz ancak tek tek eklemek çok zor geliyor...
Bu neden bedava-sitem
{pagelink} diye bir kısayol oluştursua bunu sol menü divlerinin arasına koysak ve sayfalar çıksa?
bunun gibi diğer sktralarıda yapabilsek daha sonra hazır css tasarımlar için bunu sayfa içerğine döksek...
?? ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
flasing
Acemi Üye
|
07.08.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ii fikir bwnde düşünmüşdüm aslında
ben www-kral banlandığım için bundanyazıom |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
07.08.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
07.08.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür yönetici grubununda ilgenmesini isterim. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
07.08.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ancak o zamanda sayfa gizleme sorunu yaşanacak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
07.08.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence yaşanmaz neden sayfa gizleyisin ki?
Saklı sayfalar ekstrasında da bişi olmaz...
Bedava-Sitem gibi bir şeyi yaratan elbet böyle ufak bir sorunu aşar.... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dosdum o dediğin olsa çok iyi olur da ben onu kendi jquery yöntemlerimle ana menüdeki elemanı istediğim yere klonlayabiliyorum eğer böyle bieşy istiyosan yapabilirm ______________
|
|
↑
|
|
|
-
flasing
Acemi Üye
|
07.08.2009, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben istiyorum ben www-kral ban yedimde XD yap bana |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2009, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flasing yazmış: ben istiyorum ben www-kral ban yedimde XD yap bana
tanımadıklarıma kontör karşılıı xP ______________
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
07.08.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
csstore yazmış: flasing yazmış: ben istiyorum ben www-kral ban yedimde XD yap bana
tanımadıklarıma kontör karşılıı xP paylaşsanda diyorum bizde faydalansak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.08.2009, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaptığım zor bişey deil ya gerçekten jquery diye bi şey var tr.gg'deki üyelerin 99%'u bilmiyodur tahminimce. o konuyu araştırdım ben baya. kendisi bir javascript kütüphanesidir. jquery çok şey kazandırır tr.gg'ye temel bikaç konusunu öğrenince. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
flasing
Acemi Üye
|
08.08.2009, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
köntörüm olsa verim ama yok hat kapandı nakavt ayrıca sen hackerfrien kadar bilion ama hiç paylaşmıon ki |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
08.08.2009, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu dağıtmayalım...Ben bir öneride bulundum...Bunu suistimal etmesek... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|