Yazar |
Mesaj |
-
bilgeanne
Acemi Üye
|
31.07.2009, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: yardımınıza ihtiyaç duyuluyor |
|
|
arkadaşlar mesela www.haberturk.com bu sitedeki gibi ana sayfada 1 e gelince farklı resim 2 ye gelince farklı resim ....vs Bunun gibi birşey yapmak mümkün mü ? |
|
↑
|
|
|
-
kaidem
Uzman Üye
|
31.07.2009, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: selam |
|
|
Biraz daha ayrıntılı anlatsanız yardımcı olabiliriz belki... |
|
↑
|
|
|
-
bilgeanne
Acemi Üye
|
31.07.2009, 08:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site verdim o siteye bakarak ne anlatmak istediğimi net anlayabilirsiniz |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
31.07.2009, 08:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haber kodunu istiyorsunuz..
bende o kodu arıyorum ama güzel bi şey bulamadım yardım.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgeanne
Acemi Üye
|
31.07.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok kardeşim ne haber kodu yha yha ben diorum ki şimdi dielim bir tablomuz var ve o tablonun altında 1 den 10 a kadar numaralar var ve ben 1 e geldiğimde tablonun içinde 1 resim çıkacak ve o resme tıklayınca o resme ait bir konu veya haber çıkacak 2 ye geldiğimde farklı resim 3 e geldiğimde farklı resim böle işde |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
31.07.2009, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgeanne yazmış: yok kardeşim ne haber kodu yha yha ben diorum ki şimdi dielim bir tablomuz var ve o tablonun altında 1 den 10 a kadar numaralar var ve ben 1 e geldiğimde tablonun içinde 1 resim çıkacak ve o resme tıklayınca o resme ait bir konu veya haber çıkacak 2 ye geldiğimde farklı resim 3 e geldiğimde farklı resim böle işde
tamam işte..
aslında o bir haber kodu ama çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
31.07.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bizi Tavsiye Ettiğiniz İçin Teşekkürler ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
31.07.2009, 13:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış:
Bizi Tavsiye Ettiğiniz İçin Teşekkürler
rica ederim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
htmljavacss
Acemi Üye
|
31.07.2009, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hmmm. Bana da lazım olabilir sağolum dostlar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgeanne
Acemi Üye
|
31.07.2009, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kodlar yeni başlayanlar için biraz karışık gibi. Basit anlatabilen yok mu ? |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
|
31.07.2009, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgeanne yazmış: bu kodlar yeni başlayanlar için biraz karışık gibi. Basit anlatabilen yok mu ? en basiti bunlar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
31.07.2009, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgeanne yazmış: bu kodlar yeni başlayanlar için biraz karışık gibi. Basit anlatabilen yok mu ?
1=kodu kopyalayacaksın >
2=Sayfalarımı değiştire gel
3=haberi koymak istediğin sayfayı seç
4=kaynağı aç yukardan
5=kodu yapıştır (ctrl + v)
6=tekrar kaynağa bas yukardan
7=Kaydet de
8= sitene gir aman oda ne HABERLER ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
31.07.2009, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: bilgeanne yazmış: bu kodlar yeni başlayanlar için biraz karışık gibi. Basit anlatabilen yok mu ?
1=kodu kopyalayacaksın >
2=Sayfalarımı değiştire gel
3=haberi koymak istediğin sayfayı seç
4=kaynağı aç yukardan
5=kodu yapıştır (ctrl + v)
6=tekrar kaynağa bas yukardan
7=Kaydet de
8= sitene gir aman oda ne HABERLER
Süper Süper Güzel Anlatım Olmuş ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
|