Yazar |
Mesaj |
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:23 (UTC) Mesaj konusu: çalıntı - emek hırsızlığı |
|
|
en genel problem budur sanırım.
bedava-sitem ortamında bu sorun devam ettiği sürece kendini geliştirip bişeyler yapabilen herkes bu ortamı terkedecek.
üstelik çalıntı içerikler forumda bile paylaşılıyo.
ilk çözülmesi gereken sorun bu, bu çözülmedikçe dünyanın en iyi sistemlerinden biri de olsa bi noktadan sonra herkes bıkacak buradan. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle katılıyorum bedavasitem-st sitesinin açtıgı forumda da gördüm ki millet uçmuş.hackerfriend in benım ve csstore ve daha bir çok sitenin tasarımını çalımışlar...Birde benzer tasarım diyip yutturmaya çalışıyor!Kaynaktan aldıgın kodlarla birşey yaparak kendinizi ne sanıyoırsun.Tam bir emek hırsızlığı.Bu emek hırsızlığına yol açan, yol açıpta davet eden ve onlara yandaşlık eden herkes kınıyor ve hakkımı helal etmiyorum!!! ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet katılıyorum EMEK HIRSIZLIĞINA HAYIR |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Kardeşim eğer içeriğinin CopnyRight haklarını alırsan sitenin içeriğini bırak çalsınlar direk mahkemeye verirsin ve tazminat davası açıp kazanırsın
Artık bilişim suçlarında malasef kimse ilgnmiyor...Kaç kez bir suç duyurusunda bulundum hiç ses gelmedi!... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: paylasim61 yazmış: Kardeşim eğer içeriğinin CopnyRight haklarını alırsan sitenin içeriğini bırak çalsınlar direk mahkemeye verirsin ve tazminat davası açıp kazanırsın
Artık bilişim suçlarında malasef kimse ilgnmiyor...Kaç kez bir suç duyurusunda bulundum hiç ses gelmedi!... |
|
↑
|
|
|
-
bysametbayrak
Acemi Üye
|
16.07.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: kesinlikle katılıyorum bedavasitem-st sitesinin açtıgı forumda da gördüm ki millet uçmuş.hackerfriend in benım ve csstore ve daha bir çok sitenin tasarımını çalımışlar...Birde benzer tasarım diyip yutturmaya çalışıyor!Kaynaktan aldıgın kodlarla birşey yaparak kendinizi ne sanıyoırsun.Tam bir emek hırsızlığı.Bu emek hırsızlığına yol açan, yol açıpta davet eden ve onlara yandaşlık eden herkes kınıyor ve hakkımı helal etmiyorum!!! |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
copyright dan aldığını zannettiğin copyright hakkı ücretsiz bişey ve hiç bi anlam ifade etmiyo, ayrıca etse de tr.gg'de etmez ______________
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak kardeşim aldık hadi çalındı nolacak başladı mahkeme daha cocuk 14 15 yaşında nolur ki az bir para cezası? o çocuk usalanacak mı hayır...Lütfen bilgin yoksa yorumunda olmasın.Bir insanın günlerce uğrasıp yaptıgı şey embesilin birisi çıkıp alıoyrsa ve bu ona benzer bir tasarım diyorsa inan ki çok acı bir duygu...
bence bedava-sitem bununla ilgili kesin birşey yapmalı ... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaw arkadaşlar emek hırsızlğı bulduysanız support a bildirin |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: bak kardeşim aldık hadi çalındı nolacak başladı mahkeme daha cocuk 14 15 yaşında nolur ki az bir para cezası? o çocuk usalanacak mı hayır...Lütfen bilgin yoksa yorumunda olmasın.Bir insanın günlerce uğrasıp yaptıgı şey embesilin birisi çıkıp alıoyrsa ve bu ona benzer bir tasarım diyorsa inan ki çok acı bir duygu...
bence bedava-sitem bununla ilgili kesin birşey yapmalı ... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
16.07.2009, 08:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
With a Creative Commons license, you keep your copyright but allow people to copy and distribute your work
--
bir creative commons lisansıyla yaptığın işin copyrightını almış olursun ama herkesin kopyalamasına ve dağıtıp paylaşmasına izin vermiş olursun. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.07.2009, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|