Yazar |
Mesaj |
-
kurandini
Aktif Üye
|
08.07.2009, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: "Sayfa Değiştir"de problem mi var, yenilik mi yapı |
|
|
Sayfa değiştirde bir şeyler var. Eskisi gibi değil. Örneğin bir konuyu seçiyorum hani yana ilgili sayfa açılıyorya işte orası küçülmüş ve yazı boyutunu filan ayarladığımız, kaynak yaptığımız yerler yok olmuş, tabi açıyorum ama eski haline dönse iyi değil mi? Ayrıca kaynak yapıyorum bir yazıyı yazı minicik oluyor. Galiba tamirat var. Yazı şeklini seçicem arial dan başka seçemiyorum vs. vs. vs.
O alanda çalışma varsa bilgi verirmisiniz, işlerime sonra bakayım. |
|
↑
|
|
|
-
pvp-merkezi
Aktif Üye
|
08.07.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yenilikler geldi...bence cok iyi oldu..siz yapamamışınız ______________ İmza resminiz çok büyük (Gokseen) |
|
↑
|
|
|
-
kurandini
Aktif Üye
|
08.07.2009, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yapamamışım, bir şeye mi basmam gerek |
|
↑
|
|
|
-
sanadestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Sayfa hazırlarken Olan sayfa küçülmüş sizdede bu sorun varmı ? Yoksa bana Özel birşeymi? ______________ sanadestek.tr.gg
Güncel Konular |
|
↑
|
|
|
-
maxim-oyunun
Acemi Üye
|
08.07.2009, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet yha custom bold felan yok big gelmiş yazi tipi tuhaf ollmuş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tak-oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen Supporta sesleniyorum siteyi eski haline getirin.
Siz trend'e baktınızmı kaydet tyşy almanca olmuş speichern yazıyo.______________ |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
08.07.2009, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tak-oyun yazmış: Lütfen Supporta sesleniyorum siteyi eski haline getirin.
Siz trend'e baktınızmı kaydet tyşy almanca olmuş speichern yazıyo. Kardeşim bu sistem iyi fakat kodlarda hala düzenlemeler var ondan eksiklikler var.Onlarda en sonunda düzelecektir. ______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
sanadestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.07.2009, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Düzenlemeler oluyor olabilir böle kalıcağını sanmıyorum zaman göstericek herşeyi ______________ sanadestek.tr.gg
Güncel Konular |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
08.07.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakın zamanda Yenı Extralar gelıyor ve yavas yavas tr.gg sıtelerıne yonlendırılıyor.______________ |
|
↑
|
|
|
|