Yazar |
Mesaj |
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2009, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: Bilmeyenler için |
|
|
Bir Tr.gg Sitesine mı gırdınız yapım calısması var sıtenın anasayfasını goremıyorsunuz gırıs butonuda yok yapacagınız tek sey
ana-sayfa.htm yazıp sitenın yanına örnek
www.fklivklşşvb.tr.gg/ana-sayfa.htm böle ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.06.2009, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biliyordum ama yinede tşkler ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
28.06.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ckpweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her site için geçerli değil bu yöntem ama ______________ http://webninjasi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
sekmen-ailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.06.2009, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geçerli değil derken öyle bir sayfa yoktur. Ama sonucta genede acılır site ama 404 sayfası cıkar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
28.06.2009, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bilmeyenler için |
|
|
toplistkod yazmış: Bir Tr.gg Sitesine mı gırdınız yapım calısması var sıtenın anasayfasını goremıyorsunuz gırıs butonuda yok yapacagınız tek sey
ana-sayfa.htm yazıp sitenın yanına örnek
www.fklivklşşvb.tr.gg/ana-sayfa.htm böle
bu kıbu aylar önce paylaşıldı ancak yine de önemli ancak herkes ana-sayfa.htm yapmaz adana siteadi/anasayfa.htm de olabilir siteadi.tr.gg/index.htm de olabilir yani gereksiz bir çalışma zaten adam engelliyorsa bvir bildiği var ki istesine girşi engelliyor bırakın herkes açık sitelerden yararlansız zaten sitelçerin çoğu yapım aşamasında oldukları için girişleri engelliyor ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
↑
|
|
|
-
vitaminliforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
28.06.2009, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hehe ben bir ara kapalyıken uyanıklar için senkendiniuyanikmisandincakal.htm diye yapmıştım ana sayfayı bulan olmadı zaten ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
y-tube
Acemi Üye
|
28.06.2009, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
ama en cok ana-sayfa.htm kullanıyor saten onu yaptıkdan sonra elbet menuler vardır.ordan gırersın sızın dedıklerınızde dogru ______________ Herkez Bir Takım Sanal İsim Kullanıyor.Bende Ne Farkım Var Dedim Ve CODERWEB Olarak Kullanacagım. |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
28.06.2009, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mini-deneme
Acemi Üye
|
28.06.2009, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: hehe ben bir ara kapalyıken uyanıklar için senkendiniuyanikmisandincakal.htm diye yapmıştım ana sayfayı bulan olmadı zaten |
|
↑
|
|
|
-
y-tube
Acemi Üye
|
28.06.2009, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
rahat ol cnm eskı bs lerdenım bı takılam dedım. ______________ Herkez Bir Takım Sanal İsim Kullanıyor.Bende Ne Farkım Var Dedim Ve CODERWEB Olarak Kullanacagım. |
|
↑
|
|
|
-
y-tube
Acemi Üye
|
28.06.2009, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
al cnm http://aktifbilisim.tr.gg/index.htm______________ Herkez Bir Takım Sanal İsim Kullanıyor.Bende Ne Farkım Var Dedim Ve CODERWEB Olarak Kullanacagım. |
|
↑
|
|
|
-
aktifbilisim
Aktif Üye
|
28.06.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: Re: s.a |
|
|
ben bir anasayfaya isim koyayıkm bulrsan helal olsun bulursa yaz da arkadaşlar da girsin ______________ Yakında Süper Bir Siteyle Geliyoruz !.. |
|
↑
|
|
|
|