Yazar |
Mesaj |
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.06.2009, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: Süper Bir Css Tasarımla hizmetinizdeyiz... |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
terkenkoyu
Acemi Üye
|
18.06.2009, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.06.2009, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Asıl kör olan sizsiniz...Konumuz zaten css ile alakalı...başka nereye yazılabilir ki... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
18.06.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
chndgn
Aktif Üye
|
18.06.2009, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Asıl kör olan sizsiniz...Konumuz zaten css ile alakalı...başka nereye yazılabilir ki...
Diger Arkdaşlarımında Deigi Gİbi Sİteni TAnıt Bolumudne y Yap Reklamını Burada YArdım Ediyor Sadece
Hem Sitendeki Tasrım Kodalrınıda Duzengun YErleştri Bİtir Oyel YAz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.06.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl yani anlayamadım...Tasarım kodlarında ki problem nedir...Zaten amacım eksikleri görmek... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ckpweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
18.06.2009, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eksiklikleri görmek istiyorsanız sitenizi değerlendirin bölümü diyecem ama orasına herkes yazı yazıyor fakat oraya yazı yazmak yasak.______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
18.06.2009, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.06.2009, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler...
Ama yukarıda arkadaş demiş ki css kodların site girişinde gözüküyor demiş...Açıklarsa sevinirim...Hem hatam varsa düzeltirim... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
18.06.2009, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: teşekkürler...
Ama yukarıda arkadaş demiş ki css kodların site girişinde gözüküyor demiş...Açıklarsa sevinirim...Hem hatam varsa düzeltirim... |
|
↑
|
|
|
-
limitsiz-paylasim
Aktif Üye
|
18.06.2009, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: halimdiktas yazmış: teşekkürler...
Ama yukarıda arkadaş demiş ki css kodların site girişinde gözüküyor demiş...Açıklarsa sevinirim...Hem hatam varsa düzeltirim... İnanki onunla4-5 ay oldu tanışalı ama hala ne dediğini bazen ben bile anlamıyorum
adam haklı mozilla yukleyın css kodu meydanda ınanmayan mozilla indirir bakar;
) |
|
↑
|
|
|
-
rockjog
Acemi Üye
|
18.06.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ckpweb yazmış: Tüm css kodun gözüküyor sitene girince.
Cengiz boşver bunları ya mesaj atma hiçbiri adam olmuyacak |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-matik
Aktif Üye
|
18.06.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limitsiz-paylasim yazmış: paylasim61 yazmış: halimdiktas yazmış: teşekkürler...
Ama yukarıda arkadaş demiş ki css kodların site girişinde gözüküyor demiş...Açıklarsa sevinirim...Hem hatam varsa düzeltirim... İnanki onunla4-5 ay oldu tanışalı ama hala ne dediğini bazen ben bile anlamıyorum
adam haklı mozilla yukleyın css kodu meydanda ınanmayan mozilla indirir bakar;
)
Mozillada Kod Ortada Zaten!
Doğru Söylüyorsun |
|
↑
|
|
|
-
chndgn
Aktif Üye
|
18.06.2009, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Nasıl yani anlayamadım...Tasarım kodlarında ki problem nedir...Zaten amacım eksikleri görmek...
SenSuan Css TAsrımı Kullandıgnı ıdda ediyorsan bızımkıler nasıl bı tasrım merak ettım
Css TasrımKOdun Oldguu gıbı tasrımın ustudne duyuor o kodunu CSS kodu Bölümüne eklıceksın tasrım alt ust kodunuda hazırlayıp oyle kaydedıcen sıtende css tasrımı flan yok suan senın ______________ |
|
↑
|
|
|
|