Arkadaşlar moda olduğu için ben de oyun yapmaya başladım
Şakayı bir kenara bırakalım meseleye dönelim.Kaç aydır oyun yapmaya uğraşıyorum, senaryo var ama senaryoyu uygulayacak bilgim olmadığı için oyunları hep yarım yamalak kalıyordu.Bu sefer hem yapabileceğim hemde hoş bir oyun yapmaya karar verdim.Şimdi oyunun adını "BNR" (Big Night Race) koydum.Oyunda çeşitli otoban, karayolu, vb yerlerde modofiye kamyonlar ile yarış yapmayı ele aldım.Zaten modofiye kamyon yarışlarını ele alan tek oyun Art Truck adlı japon efsane kamyon oyunudur.Çoğunuz bu oyunu biliyodur belki art Truck oyunundaki kamyonları aynısı şuan Japonya yollarında cirit atıyor: ) Bende bu oyundan esinlendim, buna benzer birşey yapmaya çalışıyorum.Oyunda ilk başta elinize normal bir kamyon veriliyor.Her yarışı kazandığınızda yendiğiniz kişinin kamyonuna el koyup başka bir yarışa katılıyorsunuz.Döngü bu şekilde ilerliyor.fakat oyun hakkında sizlerin birkaç önerisine ihtiyacım var.
1.Oyuna güzel bir hikaye lazım
2.Oyunda hangi tarz müzikler olmalı
3.Oyunda gerçekte bulunan mekanlardan faydalanmak istiyorum.Mesela modofiye kamyon ile yarışabilecek dümdüz bir biliyorsanız o yeri oyuna aktarmayı düşünüyorum.örneğin: Boğaz Köprüsü .buna benzer yerler biliyosanız paylaşın.
4.Oyundaki yollarda sadece modofiye kamyonlar ile dolu mu olsun yoksa oyun gece geçeceği için yollar boşmu olsun?
Ayrıca oyun 3D değil.2D ama 3D gibi görünüyo yani:)
Resmi gördüğünüzde bunların neresi kamyona benziyo diyeceğinizi tahmin ediyorum:D
Resimden anlamışsınızdır umarım yani kamyonun arkasında duran ama birazda yukarıda duran bir kamera açısı var.
şimdi önerilerinizi bekliyorum