Yazar |
Mesaj |
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
19.05.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: menü linki sorunu yardımm |
|
|
arkadaşlar sitemdeki menüyü bu gün yeniledim...
ama bir sorunum var..
sorunu görmek için bi siteme girin.test menüsünden 11. sınıf bölümüne tıklayın.sonra 10. sınıf bölümüne tıklayın.ve linkin olduğu yere bakın...normalde 10. sınıf adlı sayfam var ama açılmıor.öbür linkle karışıor.bunu nasıl önlerim?yardım lütfen.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
19.05.2009, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şöle ki html sayfaları ftpye kaydelikern i,ş,ü,ö harfleri ve _,: gibi özel işaretler değişik yazılara bürünüyor (ASCII). bunu önlemek bunları yazma. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
19.05.2009, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: şöle ki html sayfaları ftpye kaydelikern i,ş,ü,ö harfleri ve _,: gibi özel işaretler değişik yazılara bürünüyor (ASCII). bunu önlemek bunları yazma. |
|
↑
|
|
|
-
webmasterkent
Acemi Üye
|
19.05.2009, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: hyperend yazmış: şöle ki html sayfaları ftpye kaydelikern i,ş,ü,ö harfleri ve _,: gibi özel işaretler değişik yazılara bürünüyor (ASCII). bunu önlemek bunları yazma.
Yani diyor ki ; Sitende mümkün oldugunca 'ç','ş','ü','ö'... Gibi harfler kullanma.. |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
19.05.2009, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodu koyarsan belki yardımcı olabiliriz |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
19.05.2009, 19:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şöle yeni bir sayfa oluşturkcsın...
eğlence diye... bunu eğlence diye yazrasan ğ harfi bozuk olur. g olara yaz linki öle ver... eglence.htm diye ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
kodbanks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.05.2009, 00:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizin 8.sınıf linkinizde çalışmıyor,büyük ihtimal düzenlerken bazı yanlışıklar yapmışsınız.8 sınıf linki dahil 9 ve 11.sınıf linklerini silin,7.sınıf linkini kopyalayıp hemen onun ardına 4 kez yapıştırın ve tekrar isim ve sayfa adreslerini düzenleyin.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|