Yazar |
Mesaj |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: Bi içerik için değermi herkez baksın |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen küfürlü ekran görüntüleri yayınlamayalım ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama arkadaşım bununda bir cezası olmalı
ananı , ATA nı diyor
Atanı derken ATATÜR !! |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu Vallaha Ben Yapmadım Resmen Photoshop aLlah (c.c) aizin belanızı versin alın çerik sizin olsun ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lutfen Bu Konuyu Silin Ben Böle Msj Atmadım Hep Uyduruyorlar ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
|
|
freetasarim yazmış: Bunu Vallaha Ben Yapmadım Resmen Photoshop aLlah (c.c) aizin belanızı versin alın çerik sizin olsun
arkadaşım allah asıl sizin belanızı versin , bak bir içerik için deymez tamamı , bunun öbür tarafıda var , böyle işleriçin allah (c.c) karışdırılmaz. |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
|
|
Adam Kendi Yapmış Bunu ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hersiteye-banner yazmış: freetasarim yazmış: Bunu Vallaha Ben Yapmadım Resmen Photoshop aLlah (c.c) aizin belanızı versin alın çerik sizin olsun
arkadaşım allah asıl sizin belanızı versin , bak bir içerik için deymez tamamı , bunun öbür tarafıda var , böyle işleriçin allah (c.c) karışdırılmaz.
Ben diyeceğimi dedim , bu işin öbür tarafıda var sağdece DEYMEZ arkadaşım , uyarabilirdin , şikayet edebilirdin , siteyi sildirebilirdin ama BUNU YAPMAYA DEYMEZ. |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah İnşallah Senin Belanı Verir Başka Bir Şey Demiyorum Ama 1 tnae Moderator Gelsin Vereyim Şifremi Baksın Gönderilmiş msjlara ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen konuyu uzatmayın
Bu tür konuları ö.m yoluyla kendi aranızda halledin. ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
freetasarim yazmış: Allah İnşallah Senin Belanı Verir Başka Bir Şey Demiyorum Ama 1 tnae Moderator Gelsin Vereyim Şifremi Baksın Gönderilmiş msjlara
silmek çok zor birşey değil ! |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futboltribunu yazmış: Lütfen konuyu uzatmayın
Bu tür konuları ö.m yoluyla kendi aranızda halledin.
sende herşeye muhalefet olma! |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/adsiz80f95.bmp
bakın ve görün ben ona bu msjı attım oda zora gelince böle birşey yaptı yemin ediyorum ben ona öle birşey yazmadım ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

egzersizm
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne oluyor ! |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım gerçekden ayıp bak , eğer ben böyle birşey yapdıysam türkiyenin en adi insanı olayım , aklınıza gelebilecek her türlü şey olayım ( buraya yazmıyorum ) , eğer ben yalan söylüyosam evimden çıkmak nasip olmasın .! |
|
↑
|
|
 |
|